• Pregleda: 2657

Narodno pozorište: Počinju probe za novu premijeru

Narodno pozorište: Počinju probe za novu premijeru
Probe za treću premijeru Narodnog pozorišta u ovoj sezoni, počinju 20. februara. Ansambl drame na srpskom jeziku priprema predstava pod radnim naslovom „Zapis o darovima moje rođake Marije”, po pripoveci Momčila Nastasijevića.
Režiser je Nikola Zavišić, a pored subotičkih glumaca igraće i gošća iz Beograda Jelena Ćuruvija Đurica, koja je pre desetak godina u Subotici igrala u predstavi „Europejci”. Premijera je planirana za kraj marta ili početak aprila.
Izvor: SuMedija

povezane teme

2
su Odgovori
Sve najbolje u ovj sezoni! Nadam se da će neko (SVM,DS,DSS...) napokon naći neko-bilo kakvo rešenje za zgradu Narodnog pozorišta ...zaslužili smo...ovaj grad, ovi građani, naši glumci...svi mi imamo pravo na pravo pozorište... a NEKO ipak ima obavezu da nam to omogući ili da se već napokon javno kaže KO JE KRIV ZA "OVO"- ŠTO SE NEKAD ZVALO POZORIŠTE?!...naravno da onda taj neko i odgovara za posledice svojih " pravih odluka"...

U nadi da ćemo jednog dana svi zajedno uživati u NAŠEM POZORIŠTU želim vam puno uspeha u novoj sezoni i svaka vam čast na entuzijazmu i pored svih (NE)uslova za rad
AYSHA Odgovori
Sve pohvale za ekipu "Narodnog pozorista Subotica" puno uspeha u narednoj sezoni..... Zeljno ocekujemo novu premijeru!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.