Komentara: 19
Pregleda: 3406

Naredne nedelje anketiranje putnika na stajalištima i u vozilima javnog prevoza

18.03.2023. u 14:30h
Izvor: Subotica.com
U okviru izrade Studije u vidu reinženjeringa za unapređenje sistema javnog gradskog i prigradskog prevoza, u toku naredne nedelje istraživači će, u periodu od 6 do 22h, vršiti anketiranje i brojanje putnika na stajalištima i u vozilima javnog prevoza u gradu Subotici.
Naredne nedelje anketiranje putnika na stajalištima i u  vozilima javnog prevoza

Istraživanje će obavljati oko 50 učenika i studenata iz Subotice. Istraživači će biti obeleženi bedžom i imaće ovlašćenje za rad overeno od strane načelnika Gradske uprave, kao i radni nalog overen od strane Saobraćajnog fakulteta Univerziteta u Beogradu i Public Transport Consult d.o.o.

- Anketiranje i brojanje putnika vrši se u cilju dobijanja podataka neophodnih za analizu sistema javnog gradskog i prigradskog prevoza putnika u Subotici. Pored toga, u toku je i anketa domaćinstava koja će biti završena u toku naredne dve nedelje - ističu iz Sekretarijata za komunalne poslove, energetiku i saobraćaj - Podsećamo, cilj studije je reinženjering strukture i funkcionisanja sistema javnog prevoza putnika u Subotici, usaglašavanje sa realnim transportnim potrebama i zahtevima korisnika sistema i podizanje nivoa kvaliteta transpotrne usluge. Zahvaljujemo se građanima koji uzmu učešće u ovim istraživanjima, jer je mišljenje sugrađana od izuzetnog značaja za unapređenje sistema javnog prevoza putnika u našem gradu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 1 mesec
Komentara: 19
Pregleda: 3406
Povezane teme

anketiranje putnika

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.