Komentara: 0
Pregleda: 3045

Naknada troškova mesečnih karata učenicima-putnicima u srednjim školama

02.08.2021. u 09:40h
Izvor: Subotica.com
Učenicima-putnicima subotičkih srednjih škola, sa prebivalištem na teritoriji Grada Subotice, mesečne karte za putovanja rešavaće se u srednjim školama u koje su upisani, saopštio je Sekretarijat za društvene delatnosti.
Naknada troškova mesečnih karata učenicima-putnicima u srednjim školama

Učenici-putnici koji iz Subotice putuju za Bačku Topolu, Kanjižu, Sombor, Novi Kneževac ili neku drugu opštinu, zahteve za regresirane mesečne karte treba da predaju u Gradskom uslužnom centru do 15. avgusta. Potvrde za mesečne karte izdavaće se od 23. do 31. avgusta i to od 10 do 13.30 časova u Gradskoj upravi (Trg slobode 1, 3. sprat, soba 305).

Ukoliko učenici do ovog datuma ne završe praksu ili upis u naredni razred, potvrde će se izdavati i naknadno.

Učenici lošeg materijalnog stanja, koji nisu u mogućnosti da plaćaju cenu regresirane mesečne karte, treba da se obrate Centru za socijalni rad (Alekse Šantića 27) za oslobađanje plaćanja učešća za cenu mesečne karte.

Za više informacija možete pozvati na broj telefona 024/626-883 ili pročitati kompletan tekst obaveštenja na ovom linku.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 mesec i 2 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 3045
Povezane teme
srednjoškolci mesečne karte za učenike regresiranje troškova
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.