Komentara: 3
Pregleda: 3920

Najviše prijava za pse lutalice i buku

27.12.2011. u 14:51h
Izvor: RTV Yueco
Najviše prijava za pse lutalice i buku

Komunalna policija u prvih pet meseci rada imala je preko 1700 intevencija. Najviše prijava od strane građana bilo je za nepropisno držanje životinja, pse lutalice, ambroziju i buku. Građani su uglavnom zadovoljni radom komunalne policije, ali smatraju da bi trebalo više da budu na terenu.

Anketirani Subotičani smatraju da od kada radi komunalna policije više je reda u gradu. Zamerke koje su izneli odnose se na čistoću grada i što komunalne policajce retko viđaju na terenu.

U prvih pet meseci komunalna policija je postupala po prijavi građana u 877 slučajeva, a isto toliko je bilo slučajeva gde je sama i intervenisala. Po prijavi građana bilo 141 slučaj koji se odnosio na nepropisno držanje životinja i pse lutalice, 101 za buku, 42 prijave za ambroziju, za oštećenje igrališta 26 prijava, za eksploataciju peska bilo je 13 prijava, zatim dve za prosjake i beskućnike i slično.

Komunalna policija radi u tri smene i za sada ima 20 policajaca koji su obuku završili u Kuli. Tokom novogodišnjih praznika biće organizovana dežurstva, kažu u komunalnoj policiji.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 3 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 3920
Povezane teme

komunalna policija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.