Komentara: 0
Pregleda: 1817

Najveći problem Dečjeg pozorišta je nedostatak prva tri reda sedišta u gledalištu

20.09.2012. u 17:41h
Izvor: RTV Yueco
Glavni problem sa kojim se suočava Dečje pozorište u Subotici jeste nedostatak prva tri reda sedišta u gledalištu. Ovaj problem postoji od otvaranja renoviranog i adaptiranog pozorišta. Član gradskog veća zadužen za oblast kulture, Miloš Nikolić je obećao da će se rešavanju ovog problema posvetiti već danas.
Najveći problem Dečjeg pozorišta je nedostatak prva tri reda sedišta u gledalištu

Direktorka “Dečjeg pozorišta” Marta Aroksalaši pozdravila je potez člana gradskog veća o posetama kulturnim insitucijama našeg grada, jer kako kaže ne seća se da je to pre njega neko radio. Ona je istakla da je glavni problem Dečjeg pozorišta nedostatak prva tri reda sedišta u gledalištu. Pozorište je nadomestilo ovaj nedostatak tzv. lejzibegovima, ali to ne sme ostati trajno rešenje.

Kako nam je rečeno problem je nastao na relaciji fabrika Budućnost” iz Subotice i njihovog podizvođača radova fabrike “Vizor” iz Temerina. Naime, pozorište je 2007. godine isplatilo u potpunosti fabriku Budućnost, koja po rečima direktorke pozorišta, nije u potpunosti isplatila svog podizvođača koji je stolice napravio.

Član gradskog veća zadužen za oblast kulture, Miloš Nikolić je pohvalio rad Dečjeg pozorišta i istakao da će se već danas posvetiti rešavanju problema sa sedištima za koji je danas čuo od direktorke.

Iako smo pokušali da čujemo i nadležne u fabrici “Budućnost” do zaklučenja naše današnje informativne emisije nismo došli do osobe koja bi nam dala izjavu ovim povodom. Ukoliko narednih dana dođemo do informacija iz fabrike “Budućnost” o tome ćemo izveštavati u našoj informativnoj emisiji.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1817
Povezane teme

Subotičko Dečje pozorište

dečje pozorište

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.