Komentara: 1
Pregleda: 2637

Najava sportskog vikenda

19.10.2012. u 22:21h
Najava sportskog vikenda

Fudbal

U 9. kolu Superlige fudbaleri Spartaka se u Smederevu sastaju sa istoimenim domaćim timom. Meč se igra u subotu od 14 i 30. Ovo je prvo od dva uzastopna gostovanja plavih golubova.

U okviru 10. kola Srpske lige Vojvodina, FK "Palić" u nedelju od 15 časova dočekuje FK "Bačka Topola".

U Vojvođanskoj ligi Istok na rasporedu je 10. kolo, u kome će ovdašnji ljubitelji fudbala moći da uživaju u lokalnom derbiju u Bajmoku između Radničkog i Bačke. Utakmica se igra u subotu od 15 časova. Klubovi i sportski radnici apeluju na fer i korektno navijanje i ponašanje na terenu i van njega. Ovog vikenda igraju se i mečevi Područne lige Subotica i Gradske lige.

Odbojka

Odbojkaši Spartaka u 2. kolu Superlige večeras u Hali sportova od 19 časova dočekuju beogradski Željezničar, protiv koga traže i prve bodove u elitnom rangu.Drugi tim Spartaka će na početku Prve vojvođanske lige Sever ugostiće Merkur iz Bačke Palanke. Meč se igra u subotu od 11 časova u Hali sportova.

Odbojkašice Spartaka u drugom kolu Superlige u nedelju idu na teško gostovanje u Užicu protiv Jedinstva, višestrukog prvaka države, koje je odlično otvorilo sezonu pobedivši Crvenu zvezdu, najjaču ekipu poslednjih godina u domaćem šampionatu.

Košarka

Košarkašice Spartaka započinju takmičenje u Drugoj ligi grupa Sever. One se u subotu, od 19 i 30, u Hali sportova, sastaju sa Kovinom. Povratak među najbolje ekipe biće težak jer će se samo pobednici četiri grupe druge lige plasirati u Prvu ligu.

Košarkaši u okviru 3. kola Druge lige u subotu gostuju timu Crnokose u Kosjeriću.

Rukomet

Rukometaši Spartak Vojputa, koji su u dosadašnjem toku Prve lige zabeležili stopostotni učinak, u 5. kolu gostuju u Titelu.

Veslanje

Veslački klub "Palić" povodom završetka sezone u nedelju u 11 časova organizuje svečanost na kojoj će predstaviti rezultate koje su postigli članovi kluba. Najboljim veslačima biće uručena priznanja. 

Džudo

Četvrti memorijalni turnir "Borenović" u džudou održaće se 20. oktobra od 10 časova sportskoj hali "Bajmok". Turnir se održava u spomen na tragično nastradalu porodicu Borenović koji su 27. oktobra 2007. godine poginuli na putu prema lokaciji takmičenja. Ulaz za sve ljubitelje džudoa i sporta je besplatan.

Postavljeno pre 11 godina i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2637
Povezane teme

najava sportskog vikenda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.