Komentara: 1
Pregleda: 3386

Najava sportskog vikenda

13.10.2012. u 12:17h
Rukometaši, košarkaši i i juniori rvačkog kluba Spartak danas dočekuju svoje protivnike u Hali sportova. Superligaši odmaraju ali Srpska liga se nastavlja.
Najava sportskog vikenda

Rukometaši Spartak Vojputa danas (subota) u 4. kolu Prve rukometne lige grupa Sever dočekuju ekipu Žablja. Utakmica se igra u Hali sportova od 17.30h.

Košarkaši Spartaka danas od 19.30h na svom terenu dočekuju Mladost iz Čačka u derbiju 2.kola Druge lige.

Juniori Rvačkog kluba Spartak, koji se takmiče u okviru 2.lige, sutra će u Hali sportova odmeriti snage sa Partizanom iz Tomaševca. Meč počinje u 10 časova.

Zbog obaveza fudbalske reprezentacije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo i mlade selekcije u baražu za odlazak na Evropsko prvenstvo, superligaši ovog vikenda pauziraju. 

U Srpskoj ligi grupa Vojvodina na rasporedu je 9. kolo. Palićani u nedelju gostuju ekipi Dunava u Starim Banovcima. U okviru Vojvođanske lige Istok, Bačka sutra putuje u Banatsko Karađorđevo, gde se sastaje sa domaćim Jedinstvom. Radnički iz Bajmoka je gost OFK–a Kikinda. U nedelju na Gradskom stadionu na programu je utakmica između fudbalerki Spartaka i Šapca. Meč počinje u 13 časova.

Startuje i šampionat u Superligi za odbojkaše. Novi član, subotički Spartak, u prvom kolu gostuje jakoj ekipi Mladog radnika u Požarevcu.

Stonoteniseri Spartaka će u subotu ugostiti beogradsku Crvenu zvezdu, od 18 časova. Prenos preko Interneta možete da pratite preko linka livestream.com/suboticalive

Konjički klub "Bačka" u nedelju na Hipodromu organizuje sedam kasačkih trka. Po tradiciji, glavna trka nosi naziv "Trka Grada Subotice". Kasačka nadmetanja počinju u 14 i 30. 

Postavljeno pre 11 godina i 6 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3386
Povezane teme

rvački klub spartak

rukometni klub spartak

košarkaški klub spartak

rukometni klub vojput

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.