Komentara: 0
Pregleda: 2068

Najava sportskih dešavanja za vikend

22.10.2021. u 12:20h
Izvor: Subotica.com
Bogat sportski vikend pred nama. U naredna tri dana na subotičkim terenima igraće se mečevi u fudbalu, futsalu, odbojci, košarci i vaterpolu.
Najava sportskih dešavanja za vikend

Sportski vikend u Subotici večeras od 19 časova otvara duel odbojkaša Spartaka i Vojvodine, u okviru 4. kola Superlige. Ovaj susret posebno je dobio na značaju nakon jučerašnjeg saznanja da će se isti rivali samo nekoliko dana kasnije imati i okršaj u Kupu Srbije.

Odbojkašice ovaj vikend gostuju ekipi Uba. Kuriozitet je da i ženska ekipa večeras igra protiv ekipe sa kojom će kroz nekoliko dana igrati i Kup duel.

Što se tiče košarke, ponovo obe seniorske ekipe Spartaka igraju kući i to muška u subotu od 17 časova (protiv Proletera), dok će ženska u nedelju od 16 časova (protiv "Gimnazijalca" iz Pirota). I kadeti Spartaka počinju takmičenje, a njihov nastup protiv Konstantina iz Niša je u subotu od 14 časova. Svi susreti su u Hali sportova.

U okviru 3. kola Prve B lige vaterpolisti Spartak Prozivke u subotu od 20 časova dočekaće na bazenu SRC "Prozivka" ekipu "Banja Luke".

Superligaški fudbal ovaj vikend biće i u Subotici. Spartak u 14. kolu na Gradskom stadionu igra protiv Metalca iz Gornjeg Milanovca. Susret je na programu u subotu od 17 časova. U elitnom rangu za žene je trenutno takmičarska pauza zbog obaveza reprezentacija.

Nastavlja se takmičenje i u Futsal ligi Vojvodine, a ovo kolo obeležiće derbi subotičkih ekipa "Spartak" i "Full feel". Ljubitelji malog fudbala ovaj susret moći će da gledaju u nedlju u Hali sportova od 19 časova. Ulaz se naplaćuje 100 dinara.

Rukometaši Spartaka će svoj duel 6. kola sa Partizanom u Beogradu odigrati 28. oktobra.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2068

Povezane vesti

Povezane teme

sportska dešavanja za vikend

sportska takmičenja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.