Komentara: 0
Pregleda: 1488

Košarka: Spartak u subotu dočekuje Proleter

22.10.2021. u 11:18h
Izvor: Subotica.com
U 4. kolu Druge lige za košarkaše Spartak će u subotu dočekati Proleter iz Zrenjanina. Meč se igra od 17 časova.
Košarka: Spartak u subotu dočekuje Proleter

Odličan početak sezone za mladu i srčanu ekipu Spartaka, tri pobede iz isto toliko susreta, a već u subotu novi duel. Protivnik je analiziran, ali po rečima FIlipa Soceka, šefa struke Spartaka, odnos prema igri se neće promeniti jer Spartak u svakom meču mora na pobedu, i uvek da nameće svoj stil igre.

Košarka: Spartak u subotu dočekuje Proleter- Ovo nam je drugi meč u nizu koji igramo kući, to je dobro ako iskoristimo, a i dobro je da je u ranoj fazi sezone, dok se ekipa još uigrava. Što se tiče narednog protivnika, njihov položaj na tabeli možda to ne pokazuje, ali radi se o dosta iskusnoj ekipi, nekoliko igrača imaju više sezona iza sebe nego neki naši igrači godina. Bez obzira na tu činjenicu, mi znamo šta će nas dovesti do pobede, pre svega čvrstina i agresivnost u obrani, da ne dozvolimo da nas oni uvuku u njihov sporiji ritam, da mi diktiramo tempo. Ponoviću po ko zna koji put, u ovoj ligi mi se pitamo i od nas zavisi. Trudićemo se da utakmicu držimo u visokom intenzitetu, što nama odgovara - zaključuje Socek.

Po rečima Aleksandra Živojina Danilovića, prvotimca Spartaka, ovaj susret je prilika da se ekipa još bolje uigra, da pokuša da unapredi timsku igru, a nasuprot sebe imaće kolektiv koji je spoj mladosti i iskustva.

Košarka: Spartak u subotu dočekuje Proleter- Očekuje nas zanimljiva utakmica, Proleter pored nekoliko iskusnih ima i dosta mladih igrača koji su tu da popune sliku ekipe. Ne smemo da dozvolimo da nas uvuku u njihov ritam, treba da s efokusiramo an svoju igru, da igramo jaku odbranu, ali i da popravimo neke greške koje smo  imali u prethodnim utakmicama - objašnjava Danilović. - Druga utakmica za redom pred domaćom publikom je dobra prilika da se pripremimo za još teže protivnike.

Susret između Spartaka i Proletera igra se u subotu od 17 časova u subotičkoj Hali sportova, a uvertira pred ovaj meč biće nastup kadetske ekipe Spartaka, na istom mestu, od 14 časova.

Košarka: Spartak u subotu dočekuje Proleter- Primetno je bilo da je na drugom našem meču kući bilo više publike, nadam se da će taj broj rasti iz meča u meč jer ovaj grad zaslužuje da ima kvalitetnu košarkašku priču. I ovom prilikom pozvao bih našu publiku da nas podrži i budu uz nas do nove pobede - dodaje Danilović. - Podrška nam mnogo znači, kako nama tako i onim košarkaškim nadama subotičke košarke koje tek dolaze na scenu.

Nakon Proletera Subotičani će u Čačak, pa će dočekati Pirot, zatim slede dva gostovanja - u Kruševcu i Smederevskoj Palanci.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1488

Povezane vesti

Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarkaški klub spartak office shoes

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.