Komentara: 0
Pregleda: 1049

Najava sportskih dešavanja za vikend

08.10.2021. u 16:24h
Izvor: Subotica.com
Novi sportski vikend je pred nama. Večeras od 19 časova odbojkaši Spartaka čekaju Ribnicu, sutra počinje vaterpolo prvenstvo u Prvoj B ligi, a Spartak dočekuje Košutnjak. Šampionke Srbije u fudbalu u nedelju dočekuju Mašinac. Igra se meč američkog fudbala.
Najava sportskih dešavanja za vikend

Novu sezonu u Prvoj B ligi počinju i vaterpolisti Spartaka. Prvi meč će odigrati na bazenu SRC "Prozivka" u subotu od 19 časova protiv Košutnjaka. Pdsetimo, krajem avgusta odigran je završni turnir Druge lige na kojem su upravo ova dva rivala igrala meč za konačni plasman.  U tom duelu Spartak Prozivka je slavio sa 19:14, ali obe ekipe su napredovale u viši rang.

Odbojkašice Spartaka u nastavku Superlige gostuju ekipi Inđije. Iako je ekipa Inđije novi superligaš, već u prvoj utakmici na gostovanju ekipi Uba stavili su do znanja ostalim ekipama da se nadaju dobroj sezoni. Susret se igra u subotu od 20 časova.

Odbojkaši Spartaka večeras (petak) od 19 časova, u okviru 2. kola Superlige, u Hali sportova dočekuju Ribnicu iz Kraljeva. Na premijeri sezone Subotičani su u Kragujevcu sa 3:2 pobedili Radnički, dok je Ribnica bila sigurna protiv Partizana sa maksimalnih 3-0. Ulaz je besplatan.

Košarkašice Spartaka u drugom kolu Druge lige Srbije gostuju ekipi Srbobrana. Biće ovo prva utakmica ekipe Spartaka u ovoj sezoni s obzirom da je prethodna odložena zbog problema igračica sa korona virusoma. U istom rangu igraju i igračice Topločanke iz Bačke Topole - one u subotu od 16,30 časova dočekuju ekipu Ljubovije.

U nastavku Druge lige, grupa "Sever", košarkaši Spartaka gostuju u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Žitko. Za košarkaše Spartaka svaka utakmica je ujedno i derbi, jer subotički tim ove godine ide u borbu na sam vrh i plasman u viši rang takmičenja.

U okviru 6. kola Superlige  fudbalerke Spartaka u nedelju od 17 časova na Gradksom stadionu dočekuju Mašinac iz Niša. "Golubice" imaju peta pobeda iz isto toliko susreta, uz gol razliku 44-0. Početak susreta je u 17 časova, a ulaz je besplatan.

Muška Superliga u fudbalu je na dvonedeljnoj pauzi zbog obaveza reprezentacija u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Rukometaši Spartaka u 4. kolu Superlige gostuju ekipi Mokre Gore. Još jedan težak meč za mladu ekipu Spartaka koja još nije ostvarila pobedu u ovoj prvenstvenoj sezoni.

U 2. kolu Futsal lige Vojvodine Spartak u nedelju od 20 časova u Hali sportova dočekuje ŽAK Junior iz Sombora, dok Full feel gostuje u Vrbasu (subota, 21h) gde će se sastati sa Letećim Holanđaninom.

Na pomoćnom terenu FK "Bratstvo" u subotu od 11 do 16 časova odigraće se 4. kolo "Teamwork" trofeja, takmičenja u američkom fudbalu, na kojem će se domaća ekipa "Gorillas" suprotstaviti ekipi "Forestlanders"" iz Mladenovca. Ekipe ce se takmičiti u tri uzrasta i dve discipline - beskontaktno U13 i U15 "Flag football" i kontaktni "U19 American football'' devet na devet. Biće prisutno oko 80 igrača, momaka, devojaka, dečaka i devojčica, "flegovaca" i "taklovaca".

U organizaciji Konjičkog kluba "Bačka" u nedelju (10. oktobra) se održava poslednji dan kasačke sezone. Na programu nedeljnog popodneva naći će se 10 trka, a među njima "Revanš derbi" (15:30h), "Trka grada Subotice" (16:30h) i "Državno prvenstvo za grla od 3 do 15 godina" (16h).

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1049
Povezane teme

najava sportskog vikenda

sportska dešavanja za vikend

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.