Komentara: 3
Pregleda: 2820

Najava sportskih dešavanja za vikend

11.12.2015. u 15:47h
Izvor: RTV City
Pred nama je bogat sportski vikend u kojem će počevši od večeras subotička publika moći da prati mečeve odbojkaša, fudbalera, košarkašica i košarkaša, a u nedelju i celodnevni program tradicionalnog turnira u malom fudbalu.
Najava sportskih dešavanja za vikend

Odbojkaši Spartaka dočekuju Jagodinu (petak, 19 časova)

Odbojkaši Spartaka nalaze se u seriji od 3 ubedljive pobede u nizu, zahvaljujući kojima se nalaze na trećem mestu Prve odbojkaške lige Srbije. U 9. kolu večeras na domaćem parketu izabranici Igora Žakića dočekuje ekipu Jagodine. Jagodinci su u dosadašnjih 8 kola zabeležili svega jedan trijumf i trenutno se nalaze 10. poziciji sa 4 osvojena boda. Spartak je na osnovu dosadašnjih rezultata apsolutni favorit u večerašnjem susretu, a eventualnom novom pobedom nastavio bi trku za vodećim ekipama Jedinstva iz Stare Pazove i Mladog Radnika iz Požarevca.

Večerašnji susret na programu je od 19h u Hali sportova.

Fudbaleri Spartaka dočekuju Novi Pazar (subota, 13 časova)

U 21. kolu Super lige Srbije na Gradskom stadionu sastaće se Spartak i Novi Pazar. Susret dve ekipe iz donjeg dela prvenstvene tablice drugi je u ovoj sezoni koja se ove godine igra po novom sistemu.

Sutrašnji rivali prvi put ove sezone sastali su se u okviru 6. kola u Novom Pazaru ali su mreže ostale netaknute. Duel u subotu je nova prilika za subotičane da prekinu „post“ bez pobede koji traje već 12 kola, a na tom putu stajaće im ekipa koja ne blista ove sezone i koja se kao i Spartak nalazi u rezultatskoj krizi iako su u nedavno odigranoj zaostaloj utakmici savladali Jagodinu minimalnim rezultatom.

Trener Černišov za ovaj susret može da računa na sve igrače osim Fedina koji će izostati zbog crvenog kartona u Jagodini. U plavo belom taboru veruju da mogu do treće prvenstvene pobede.

Utakmica se igra u subotu od 13h, a ulaz je slobodan.

Košarkaši Spartaka dočekuju Borac (subota, 19 časova)

Vikend pred nama donosi nam utakmice 12. kola Košarkaške lige Srbije u okviru kojeg Spartak dočekuje Borac iz Čačka.

Čačani su poznati po odličnom šutu, koji ove godine iznosi 50% šuta iz igre, međutim u poslednja 4 kola su doživeli 3 poraza što je trenera Aleksandra Bijelića koštalo posla. Novi - stari šef stručnog štaba Borca od ponedeljka je Raško Bojić koji će svoj novi „debi“ na klupi Čačana imati upravo u meču sa Spartakom.

Subotičani sa druge strane dočekuju Čačane u odličnoj atmosferi nakon dve pobede u nizu i bega sa dna tabele. Dobre igre u mečevima sa Slogom i Beovukom ulivaju samopouzdanje izabranicima Dušana Alimpijevića pred susret sa odličnom ekipom Borca u koji ulaze kao blagi favoriti.

Utakmica Spartak – Borac igra se u subotu sa početkom u 19h.

Košarkašice Spartaka dočekuju ŽKA iz Novog Sada (subota, 16,30 časova)

Odličnu sezonu igraju košarkašice Spartaka. U dosadašnjih odigranih 9 kola, izabranice Blagoja Ivića zabeležile su 6 pobeda i 3 poraza i trenutno zauzimaju 4. poziciju sa istim skorom i brojem poena kao drugoplasirana ekipa Vrbasa i trećeplasirana ekipa Crvene zvezde.

Priliku da poprave bilans pobeda, subotičanke imaće u subotu na domaćem parketu kada im na megdan dolaze košarkašice ŽKA iz Novog Sada. Predposlednja ekipa na tabeli sastavljena od mladih igračica po svemu prikazanom u dosadašnjem delu prvenstva ne bi trebala da predstavlja veliki zalogaj za Radu Vidović i društvo koje su lako izlazile na kraj i sa ozbiljnijim protivnicama ove sezone.

Utakmica 10. kola Prve ženske košarkaške lige Srbije između Spartaka i Novosadske ŽKA na programu je u subotu u Hali sportova sa početkom u 16h i 30 minuta.

Počinje 43. Novogodišnji turnir u malom fudbalu (nedelja)

U nedelju počinje 43. izdanje tradicionalnog zimskog turnira na kojem će se za glavnu nagradu - trofej pobednika i nagradni ček u iznosu od 350.000 dinara boriti 32 ekipe. Program počinje u nedelju u 9 časova, a ulazse plaća 100 dinara. Turnir se završava 5. januara borbama za treće i prvo mesto. Više detalja pogledajte u povezanoj vesti.

Odbojkašice Spartaka gostuju u Zrenjaninu (nedelja, 20 časova)

Odbojkašice NIS Spartaka u nedelju u Zrenjaninu očekuje utakmica 9. kola Wiener Stadtische super lige Srbije protiv ekipe MD Zrenjanin. Plave golubice su u domaćem prvenstvu trenutno u seriji od dve pobede u nizu, dok u Evropi imaju još uvek priliku za prolaz dalje uprkos porazu u četvrtak od Stintua iz Bakaua na domaćem terenu 1:3. Dobre igre ove sezone sa pravom daju odbojkašicama NIS Spartaka ulogu favorita u duelu sa Zrenjaninkama koji je na programu u nedelju u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu. Utakmica se igra od 20h.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 8 godina i 4 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 2820

Povezana vest

Povezane teme

hala sportova

sport subotica

odbojkaški klub spartak

sport

košarkaški klub spartak

gradski stadion

ženski košarkaški klub spartak

ženski odbojkaški klub spartak

košarkaška prva liga srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.