Komentara: 0
Pregleda: 1692

Najava sportskih dešavanja za vikend

23.10.2015. u 14:35h
Izvor: RTV City
Bogat sportski vikend pred nama večeras počinje odbojkaškim i fudbalskim mečevima, a sutra se nastavlja sa još fudbala, odbojke, ali i košarke, rvanja i stonog tenisa. U nedelju u subotičkoj hali sportova održaće se revijalni bokserski meč.
Najava sportskih dešavanja za vikend

Fudbaleri Spartaka večeras gostuju Čuakričkom (18 časova)

Fudbaleri Spartaka večeras gostuju na Banovom brdu ekipi Čukarički u okviru 15. kola Super lige Srbije. Spartaku je neophodna pobeda kako bi izašao iz rezultatske krize i eventualno na trenutak pobegao iz opasne zone. Na tom putu stajaće odlični fudbaleri Čukaričkog koji su u sve boljoj formi. Utakmica u Beogradu počinje u 18h, a obezbeđen je TV prenos na ArenaSport 1.

Odbojkaši Spartaka večeras dočekuju Metalac (19 časova)

Odbojkaši Spartaka večeras igraju premijerni susret drugog kola Prve odbojkaške lige Srbije protiv ekipe Metalac Takovo iz Gornjeg Milanovca. U prvom kolu obe ekipe doživele su maksimalne poraze, pa će ovaj susret biti prilika da zabeleže prvu pobedu. Blagu prednost ima domaća ekipa koja će nastupati pred svojim navijačima, i koja upravu u Subotici pruža svoje najbolje partije. Utakmica se igra od 19h.

Fudbaleri Bačke dočekuju Slogu (subota, 14 časova)

Fudbaleri Bačke 1901 pred svojim navijačima dočekuju u okviru 11. kola Temerinsku Slogu. Subotičani su u seriji dobrih rezultata, i trenutno na tabeli nalaze se u grupi ekipa koje pretenduju za najviši plasman. Temerinci su nezgodan protivnik koji zna da igra na rezultat i da se nadigrava sa svakom ekipom. Obe ekipe igraju ofanzivno i napadački i u subotu će ići na pobedu, što ljubiteljima fudbala obećava zanimljiv susret na stadionu kraj Somborske kapije. Utakmica Bačka 1901 - Sloga Temerin igra se u subotu od 14h.

Košarkašice Spartaka dočekuju Crvenu zvezdu (subota, 16,30 časova)

Treće kolo Košarkaške lige Srbije za dame igra se predstojećeg vikenda. U Hali sportova, košarkašice Spartaka ugostiće Beogradsku Crvenu zvezdu, jednog od favorita za najviši plasman. Crveno bele su u prva dva kola ostvarile dva ubedljiva trijumfa i sa koš razlikom +82 dolaze u Suboticu  kao apsolutni favoriti. Sa druge strane plave golubice osloniće se na čvrstu odbranu i mali broj poena ali za eventualno iznenađenje biće im potrebno da poboljšaju šut iz igre koji u prva dva kola nije prelazio 35%. Meč dve ekipe igra se u subotu u Hali sportova od 16,30.

Košarkaši Spartaka dočekuju Tamiš (subota, 19 časova)

Košarkaši Spartaka u subotu na domaćem parketu dočekuju ekipu Tamiša iz Pančeva u okviru 5. kola Košarkaške lige Srbije. Izabranici Predraga Borilovića odmorniji dočekuju susret sa Pančevcima, jer zbog obaveza Mladosti iz Zemuna, nisu odigrali svoj susret 4. kola zakazan za sredu 21. oktobra, dok su sa druge strane igrači Tamiša odigrali težak susret sa Slogom iz Kraljeva protiv koje su zabeležili svoju prvu pobedu u novoj sezoni. Prošle sezone Tamiš je oba puta slavio protiv plavih golubova, ali u novu sezonu su ušli u relativno izmenjenom sastavu koji nije na nivou igara iz predhodne sezone u kojoj su Pančevci igrali Superligu. Meč između Spartaka i Tamiša igra se u subotu u Hali sportova sa početkom u 19h.

Odbojkašice Spartaka gostuju u Obrenovcu (subota, 20h)

Derbi drugog kola Wiener Stadtische super lige igra se u Obrenovcu između domaće ekipe TENTa i subotičkog NIS Spartaka. Obe ekipe su na startu prvenstva zabeležile identične pobede 3:1 a u derbi ulaze sa imperativom pobede. Ekipe su direktni konkurenti za najviši plasman i za što bolje pozicije pred početak playoffa. Susret između TENTa i Spartaka igra se u subotu od 20h.

Revijali bokserski meč Spartaka i Borova (nedelja, 11 časova)

Bokserski klub Spartak u nedelju revijalnim susretom protiv Borova iz Vukovara obeležiće 70. godina postojanja i slavne istorije. Najtrofejniji klub u boksu sa ovih prostora na meč sa Vukovarcima izaće u punom sastavu, a sve ljubitelje boksa očekuje spektakl od 11 borbi. Duel sa Borovom poslužiće i kao sjajna uvertira pred početak Boxing one regionalne lige u januaru mesecu. Meč boksera Spartaka i Borova počinje u 11h, a ulaz je besplatan.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 8 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1692
Povezane teme

sportski pregled

najava sportskog vikenda

sportska nedelja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.