Komentara: 2
Pregleda: 2652

Najava sportskih dešavanja za vikend

21.02.2015. u 11:13h
Izvor: Subotica.com
Većina subotičkih sportskih kolektiva svoje mečeve odigraće tokom današnjeg dana. U Subotici će nastupiti stonoteniseri i košarkašice, dok će fudbaleri Spartaka, rukometaši i odbojkašice igrati na strani. Košarkaši ovaj vikend "odmaraju".
Najava sportskih dešavanja za vikend

Odbojkašice večeras u borbi za prolazak u finale Kupa Srbije

Večeras u Ubu počinje završnica Kupa odbojkašice na kojem se pored Spartaka nalaze i TENT, Vizura i Crvena zvezda. Subotičanke će pokušati po prvi put u klubskoj istoriji da se domognu prvog trofeja nacionlanog Kupa koji bi im sigurno još više učvrstio samopouzdanje pred plejof. Do kraja ligaškog dela odigraće se još dva kola, u narednom Spartak gostuje Dinamu u Pančevu, a u poslednjem kolu dočekuje lidera - Vizuru.

Meč polufinala Kupa Srbije između Spartaka i TENT-a igra se večeras od 18,30 časova, a obezbeđen je TV prenos na RTS2. Finale se igra sutra od 18 časova, takođe uz direktan TV prenos.

Košarkašice večeras dočekuju Srbobran

U pretposlednjem kolu Prve lige za košarkašice Spartak će večeras na svom terenu ugostiti poslednje plasirani Srbobran kojeg su već pobedili u prvom dleu sezone. Ekipa Blagoja Ivića pokušaće da do kraja prvenstva dobije oba susreta i nada se povoljnom i realnom raspletu direktnim konkurentima za donji deo tabele, a zatim i da se nadaju da će KSS do početka nove sezone dozvoliti subotičkoj ekipi da ostane u prvoligaškom društvu. Meč između Spartaka i Srbobrana igra se večeras od 19 časova.

Nastavlja se fudbalska Super liga - Spartak gostuje u Kragujevcu

Danas je na programu većina mečeva Super lige za fudbalere, jedini meč koji će odložen za ponedeljak je duel u Nišu između Radničkog i Crvene zvezde koji je pomeren zbog finala košarkaškog Kupa koji se ovih dana igra u ovom gradu.

Spartak posle mesec i po dana priprema sa devete pozicije nastavlja borbu za što bolji plasman u ovom rangu takmičenja, a prva prepreka na tom putu je kragujevački Radnički koji se nalazi na poslednjoj poziciji tabele JSL i biće to idealna prilika da subotička ekipa prekine niz od 8 utakmica bez pobede i najavi bolje rezultate u drugom delu prvenstva. Više detalja o najavi utakmice i promenama u igračkom kadru subotičkog superligaša pogledajte u povezanoj vesti.

Meč na "Čika Dači" igra se danas od 13,30 časova.

Rukometaši večeras gostuju u Kuršumliji

Rukometaši Spartak Vojputa u nastavku Super lige u okviru 14. kola gostuju u Kuršumliji ekipi Planinke. Subotička ekipa se trenutno nalazi na vodećoj poziciji Super lige, sa bodom prednosti u odnosu na Jugović. Do kraja ligaškog dela prvenstva Spartak će odigrati još pet mečeva, ali već sada je izvesno da je plejof osiguran. Meč između Planinke i Spartaka igra se večeras od 19 časova u SC "Kuršumlija".

Stonoteniseri večeras dočekuju Partizan

Stonoteniseri Spartaka u 14 kolu Super lige u subotu od 18 časova igraju važan meč za plasman u plej of. Subotičanima na megdan dolazi ekipa Partizana koja se bori za opstanak u društvu najboljih.Trenutno stonoteniseri Spartaka dele petu poziciju sa ekipama Panonije i Požarevca.

Košarkaši Spartaka pauziraju zbog završnice nacionalnog Kupa

Mečevi 18. kola Prve lige za košarkaše pomereni su za utorak, odnosno sredu. Razlog za pomeranje je završnica Kupa Srbije koja će u mečevima od petka do nedelje doneti novog ili starog vlasnika trofeja najmaosvnijeg takmičenja. Košarkaši Spartaka svoj meč igraju u sredu od 19,30, a u goste dolazi ekipa Konstantina koja je sinoć prilično ubedljivo izgubila meč četvrtfinala Kupa od Crvene zvezde.

Fudbalerke Spartaka nastavljaju pripreme u Banji Koviljači

Pre nepunih nedelju dana šampionke Srbije u fudbalu otputovale su na drugi deo priprema koje će obaviti u Banji Koviljači. Povratak u Suboticu je planiran 28. februara, a "golubice" tokom priprema očekuje nekoliko kontrolnih utkamica, među kojima će svakako najkorisniji biti međunarodni turnir u Rimu koji će ima pomoći da se što bolje testiraju pred nastavak prvenstva i izazova koji ih čekaju u ligi i završnici Kupa Srbije. Šef struek Boris Arsić na pripreme je poveo 22 igračice.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 1 mesec
Komentara: 2
Pregleda: 2652

Povezana vest

Povezane teme

hala sportova

fudbalski klub spartak

jelen super liga

rukometni klub spartak

stoni tenis

žkk spartak

rukometna superliga srbije

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.