Komentara: 0
Pregleda: 3130

Nagradni foto-konkurs "Moje leto" Fondacije "Danilo Kiš"

08.07.2020. u 11:47h
Izvor: Subotica.com
Zabeležite okom objektiva i pošaljite svoje zapise leta na foto-konkurs Fondacije "Danilo Kiš" pod nazivom "Moje leto", gde najbolje radove očekuju vredne nagrade, kao što su fotoaparat, mobilni telefoni, bicikli, eksterni hard diskovi i druge. Konkurs je otvoren do 25. avgusta, a pravo učešća imaju mladi uzrasta od 15 do 30 godina sa prebivalištem u Subotici.
Nagradni foto-konkurs "Moje leto" Fondacije "Danilo Kiš"

Zainteresovani kandidati mogu da konkurišu crno-belim ili kolor fotografijama u digitalnom obliku i to sa najviše tri fotografije, koje mogu biti snimljene fotoaparatom ili mobilnim telefonom.  Potrebno je da budu u jpg formatu i da imaju svoj naziv, po želji autora.

Fotografije moraju da budu autorske i nije dozvoljeno konkurisati tuđim fotografijama ili onim koje su preuzete sa interneta. Fotografije moraju da budu izvorne, bez intervencija u vidu montaže ili grafičke obrade dela, koje menjaju kompoziciju i elemente, a takođe nije dozvoljena obrada fotografija, osim osnovne digitalne obrade, poput uobičajene korekcije boje/kontrasta.

Prijavu na konkurs i fotografije zainteresovani kandidati treba da pošalju elektronskom poštom na office@danilokis.rs. U polju sadržaja elektronske pošte, potrebno je da napišu ime i prezime, kontakt telefon, datum rođenja, adresu, nazive fotografija i rečenicu: "Saglasan/a sam da se moji lični podaci mogu koristiti u svrhu konkursa 'Moje leto' u organizaciji Fondacije 'Danilo Kiš' Subotica, te sam saglasan/a da fotografije koje sam dostavio/la ostanu u trajnom vlasništvu Fondacije, sa mogućnošću slobodnog raspolaganja istim".

- Lične podatke učesnika organizator će koristiti samo u administrativne svrhe. Ime i prezime učesnika koristiće se isključivo kao potpis za objavljene radove, dok e-mail adrese učesnika neće biti objavljivane i koristiće se isključivo u svrhu pozivanja dobitnika, radi obaveštavanja, kao i radi preuzimanja dobijene nagrade. Učesnici učešćem u konkursu pristaju na pomenute uslove - navode iz Fondacije "Danilo Kiš".

Konkurs je otvoren do 25. avgusta, a najbolje radove odabraće stručna komisija u čijem sastavu su Jovana Zarubica, diplomirani umetnički fotograf, Edvard Molnar, fotograf i snimatelj, i Marijana Buljovčić, likovni umetnik. Rezultati konkursa biće objavljeni do 10. septembra.

Više detalja i dodatne informacije o konkursu možete pronaći na sajtu Fondacije ili im se obratiti putem mejla office@danilokis.rs ili telefonom 024/523-566.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3130

Povezana vest

Povezane teme

Fondacija Danilo Kiš

foto konkurs

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.