Komentara: 2
Pregleda: 5169

Na Paliću održana tradicionalna 9. trka Deda Mrazova

07.12.2014. u 16:23h
Izvor: RTV Yueco
Na Paliću je održana tradicionalna trka Deda Mrazova, deveta po redu, na kojoj je učestvovalo oko 600 učesnika. Jedini uslov za učešće u trci bio je da učesnik nosi kostim ili kapu Deda Mraza. Najboljima su podeljene nagrade, a svako dete je dobilo po medalju i mali poklon.
Na Paliću održana tradicionalna 9. trka Deda Mrazova

Kiša nije sprečila naše najmlađe sugrađane da se uključe u trku Deda mrazova. Najmlađa učesnica u trci  imala je šest nedelja, a najstarija 70 godina.

Nekoliko stotina dece sa roditeljima, bakama i dekama trčalo je ili šetalo uz stazu dugu od 1000 metara. Start je bio kod gostionice “Mala gostiona”, a najuporniji su trčali  i po nekoliko krugova. Naši najmlađi sugrađani su bili oduševljeni i kako kažu želili su da dobiju po medalju, koju su i dobili za uspomenu, baš kao i bon za čaj ili kuvano vino i hleb s mašću.

Cilj ove zabavne i sportsko-rekreativne manifestacije je jačanje sportskog duha i mladih i starih, druženje, zabava i početak proslave novogodišnjih praznika.

Deda mraz

Posebna atrakcija je bio Deda Mraz sa saonicama, pa su naši najmlađi sugrađani iskoristili priliku da se fotografišu sa i požele još po neku želju. Organizatori su bili preduzeće “Park Palić” d.o.o. i Ultramaraton klub “Paligo Palus” sa Palića.

Izvor: RTV Yueco
Trka Deda Mrazova Trka Deda Mrazova Trka Deda Mrazova Trka Deda Mrazova Trka Deda Mrazova Trka Deda Mrazova Trka Deda Mrazova Trka Deda Mrazova
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 4 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 5169
Povezane teme

trka deda mrazova

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.