Komentara: 16
Pregleda: 6433

MZ "Železničko naselje": Hvala vam za asfaltiranje!

10.05.2013. u 10:36h
Rukovodstvo Mesne zajednice i Grupa za razvoj MZ "Željezničko naselje" izdalo je saopštenje povodom asfaltiranja završnog sloja Čordaškog puta / kolovoza u delu ulice Jovana Mikića.
MZ "Železničko naselje": Hvala vam za asfaltiranje!

U saopštenju se zahvaljuju gradu Subotici, JP Direkciji za izgradnju i Kompaniji "Voj-put" što su, kako kažu, mimo običaja današnjice, održali reč i baš u Danu Evrope, završili asfaltiranje jedne od ključnih saobraćajnica za MZ Željezničko naselje i susedne MZ, Čordaški put. Na taj način, pored završetka izgradnje kolovoza Partizanskih baza, ovoj i susednim MZ otvorene su perspektive urbanog, infrastrukturnog i ekonomskog razvoja.

Ovaj deo Željezničkog naselja, stoji dalje u saopštenju, uspeo je na ovaj način da se izvuče iz blata, prašine i usled iole većih ili dugotrajnijih padavina - neprohodnosti, kao jedan od još uvek mnogih infrastrukturno zaostalih delova ove MZ koja je najbliža razvijenom centru grada.

Ova velika investicija u iznosu od 19 miliona dinara kojom je asfaltirano oko 1300 metara puta širine od 4 metra, mora biti zaštićena u perspektivi od propadanja i devastacije. U mesnoj zajednici "Železničko naselje" se nadaju da će standardna debljina asfaltnog sloja biti zaštićena od strane inspekcijskih organa i komunalne policije Grada od niza teretnih teških kamiona koji u jednom pravcu divlje deponuju građevinski otpad, a u povratnom smeru transportuju pesak beosmučnom eksploatacijom njegovih izdani sa severnog dela grada - stoji na kraju saopštenja koje je izdalo rukovodstvo MZ "Železničko naselje".

Asfaltiran Čordaški put Asfaltiran Čordaški put Asfaltiran Čordaški put Asfaltiran Čordaški put Asfaltiran Čordaški put Asfaltiran Čordaški put Asfaltiran Čordaški put Asfaltiran Čordaški put
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 10 meseci
Komentara: 16
Pregleda: 6433

Povezana vest

Povezane teme

Direkcija za izgradnju grada Subotice

Asfaltiranje ulica u Subotici

vojput

čordaški put

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.