• Pregleda: 5637

MZ "Železničko naselje": Hvala vam za asfaltiranje!

Rukovodstvo Mesne zajednice i Grupa za razvoj MZ "Željezničko naselje" izdalo je saopštenje povodom asfaltiranja završnog sloja Čordaškog puta / kolovoza u delu ulice Jovana Mikića.
MZ "Železničko naselje": Hvala vam za asfaltiranje!

U saopštenju se zahvaljuju gradu Subotici, JP Direkciji za izgradnju i Kompaniji "Voj-put" što su, kako kažu, mimo običaja današnjice, održali reč i baš u Danu Evrope, završili asfaltiranje jedne od ključnih saobraćajnica za MZ Željezničko naselje i susedne MZ, Čordaški put. Na taj način, pored završetka izgradnje kolovoza Partizanskih baza, ovoj i susednim MZ otvorene su perspektive urbanog, infrastrukturnog i ekonomskog razvoja.

Ovaj deo Željezničkog naselja, stoji dalje u saopštenju, uspeo je na ovaj način da se izvuče iz blata, prašine i usled iole većih ili dugotrajnijih padavina - neprohodnosti, kao jedan od još uvek mnogih infrastrukturno zaostalih delova ove MZ koja je najbliža razvijenom centru grada.

Ova velika investicija u iznosu od 19 miliona dinara kojom je asfaltirano oko 1300 metara puta širine od 4 metra, mora biti zaštićena u perspektivi od propadanja i devastacije. U mesnoj zajednici "Železničko naselje" se nadaju da će standardna debljina asfaltnog sloja biti zaštićena od strane inspekcijskih organa i komunalne policije Grada od niza teretnih teških kamiona koji u jednom pravcu divlje deponuju građevinski otpad, a u povratnom smeru transportuju pesak beosmučnom eksploatacijom njegovih izdani sa severnog dela grada - stoji na kraju saopštenja koje je izdalo rukovodstvo MZ "Železničko naselje".

povezane teme

16
Govorkalo Odgovori
http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/380033/Smanje-debljinu-asfalta-za-centimetar-ukradu--100000-evra-po-kilometru-autoputa
Čuo sam da fali barem 1cm od propisanog
To bi trebalo proveriti, ne priča se za džaba po gradu da je tako još od semtembra planirano, kao nema se para, a ustvari..........
Always Ultra Odgovori
To se zahvaljuju sami sebi !
Inace - zamislite tu mizeriju - u 21v. slavimo kao lansiranje na Mesec asfaltiranje par stotina metara sokaka.
Mile Odgovori
Treba da zahvalite iskljucivo VOJPUTU sto je to uradio kao sto je i obecao citao sam da im nisu ni dinar isplatili od onoga sto su uradili sto je sramota i zato nema potrebe da zahvaljujete Direkciji za izgradnju.
Milos Odgovori
A ulica Koste Trifkovica 100 metara puta fali asfalt. Sramota, u 21 veku nemamo kanalizaciju a ni asfalt. A 15 min od centra smo.
djordje Odgovori
Sta je naprednjaci ? Malo ste nervozni ;)
cica Odgovori
Fina reklama koja uopste nije providna.
Mladi Demokrata Odgovori
Ljudi moji ovo nije grad vec selendra! Da li vi znate da u Subotici "gradu" ima preko 60% ne asfaltiranih ulica ? Da ne pricam o kanalizaciji i vodovodu .Ja zelim da znam gde se moje pare trose , jer kao i svaki sugradjanin placam redovno porez i sve ostale dazbine !!!
Čekam Odgovori
Ajde sad da raspišete tender za Ferenci Ibolje pa da se počne raditi što pre.
mali Odgovori
Bravo nevidjeni uspeh dosledne politike odrzivog razvoja ! da su nekada svako betoniranje ulice ovako pompezno predstavljali zatrpali bi se vestima zahvalnicama i plaketama vesti bi kasnile 25 god
blejac scordaskog Odgovori
put je katastrofa asfalt se guli rupe na svakih 5 metara bolji bio onaj pesak nego taj sugavi asfalt sto su stavili!
Info Odgovori
Blejač, očigledno si tim putem prolazio pre 2 ili više dana... Onda su bile rupe.
Da si pročitao vest i video slike od juče, znao bi da nema više rupa...
Pozdrav iz MZ i hvala još jednom.
mile Odgovori
treba zahvaliti kompaniji voj put. jel je uradjen put bez dinara od strane gradske samouprave!
kalimero Odgovori
Urađenoje istina prošle godine maltene na sneg asfaltirali ali to su građani tražili tošto 6o% ulica neasfaltirano možemo zahvaliti onima koji su mam prodavali Maglu predhodnih godina
tetka Odgovori
E svaštaaaaa!!!!! "HVALA" kome - a još nije skroz ni gotovo! Uopšte nisam stručnjak ali sam već videla recimo kod asfaltiranja ulica prvo ubetoniraju bankinu na jednu stranu pa onda počnu sa radovima asfaltiranja. Zahvaljujemo se ko da su nam udelili neku milostinju.

Ulica Koste Trifkovića - i u onom delu koji je asfaltiran je asfalt već u velikoj meri propao, pun rupa, i onda se pojavi traktorče i kazanče i ugreju lopatu-dve asfalta i ubace u rupe pine vode i prljavštine. Sramota!!!!! Kozjačka je isto do pola izasfaltiranana od Majšanskog do K.Trifkovića a dalje rupe i blato do kolena. Šime Ivića nema asfalt od majšanskog do K.Trifkovića - zatim ima do Servo Mihalja. Ernesta Kuna - prava, široka ulica sa svom infrastrukturom čeka 20 godina da se ostvare obećanja o asfaltiranju.

Šta reći BRAVO ČELNICIMA MZ ŽELJEZNIČKO NASELJE!
kojot Odgovori
Сад само да још неко исплати компанију Вој-пут за изведене радове и биће све ок.
ts Odgovori
hrastovu ulicu(slepu)godinama obećavaju da će biti asfaltirana ali eto nikako da se to odradi.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.