Komentara: 1
Pregleda: 2750

"Moje oči-moje pravo da znam"

19.09.2013. u 18:09h
Izvor: RTV Yueco
Sa željom da okupe sve one koji žele da saznaju nešto više o operaciji laserskog uklanjanja dioptrije, Centar za lasersku hirurgiju oka „Perfect Vision“, koji se nalazi u sklopu poliklinike „Kuća Zdravlja“, po prvi put u zemlji organizuje zanimljivu edukativnu radionicu pod nazivom „Moje oči – moje pravo da znam“.
"Moje oči-moje pravo da znam"

Radionicama će prisustvovati lekari centra „Perfect Vision“ koji će kroz razgovor i putem video animacija upoznati sve učesnike sa tehnikama i mogućnostima laserskog uklanjanja dioptrije. Posebno treba istaći činjenicu da će u radionici aktivno učešće uzeti i ranije operisani pacijenti koji će ispričati svoja iskustva.

Radionice će se održavati u Kući Zdravlja, a termini održavanja će biti naknadno objavljeni, nakon utvrđivanja broja zainteresovanih učesnika. Prijavljivanje za učešće u radionici vrši se pozivom na broj 024/55-75-75 ili putem e-mail adrese office@kucazdravlja.rs

Sve učesnike radionica očekuju posebna iznenađenja i popusti na lasersko skidanje dioptrije.

Više informacija na linku: www.perfectvision.rs 

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 7 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2750
Povezane teme

kuća zdravlja

lasersko skidanje dioptrije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.