Komentara: 92
Pregleda: 14097

Modest Dulić: Jene Maglai više ne uživa podršku većine

15.01.2014. u 14:43h
Izvor: Radio Subotica
Predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke Modest Dulić rekao je da odbornici ove stranke nisu glasali za usvajanje gradskog budžeta, između ostalog, zbog nesposobnosti gradonačelnika Jenea Maglaija da u budžetu za ovu godinu obezbedi dovoljno novca za realizaciju važnih kapitalnih projekata.
Modest Dulić: Jene Maglai više ne uživa podršku većine

On je rekao da DS svoje nastojanje da formira neku drugu većinu ne radi zbog ambicije da ponovo bude u vlasti, nego da se politička scena u Subotici upristoji i da Subotičani dobiju politički odgovornu vlast.

Prema rečima Modesta Dulića, Jene Maglai više ne uživa podršku većine odbornika i treba da odstupi sa pozicije gradonačelnika.

Prethodna vlast je ponosna na činjenicu da je realizovala i započela mnoge projekte i da "danas imamo situaciju da su prekinuti radovi na izgradnji Narodnog pozorišta, u budžetu nisu predviđena sredstva za sanaciju Zelene fontane, za realizaciju akva–parka na Paliću, kao ni za izgradnju prečistača u Bajmoku", naglasio je Dulić.

Komentarišući krivičnu prijavu koju je prošle nedelje gradonačelnik Jene Maglai podneo protiv N.N. lica u Javnom komunalnom preduzeću "Čistoća i zelenilo", Modest Dulić je istakao da poziva nadležne organe da ispitaju rad svih javnih preduzeća i, ukoliko je bilo nepravilnosti, da počinioci u skladu sa zakonom snose odgovornost.

Izvor: Radio Subotica
Postavljeno pre 10 godina i 3 meseca
Komentara: 92
Pregleda: 14097
Povezane teme

gradonačelnik Subotice

Grad Subotica

jene maglai

politika

Modest Dulić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.