Komentara: 3
Pregleda: 5137

Mnogo donacija za najmlađe pacijente

19.12.2014. u 16:03h
Izvor: RTV Yueco
Zahvaljujući brojnim donacijama, u toku ove godine, uslovi na Dečijem odeljenju Opšte bolnice znatno su poboljšani, kako u vidu dijagnostičkih aparata, tako i mobilijara. Na ovom odeljenju, godišnje se hospitalizuje oko 1500 najmlađih pacijenata.
Mnogo donacija za najmlađe pacijente

Jedan o svetlih primera brige o najmlađim pacijentima, je primer aktivnosti naše dve sugrađanke, koje su zahvajujući osnivanju grupe na društvenim mrežama uspele da obraduju mališane, koji se leče na odeljenju, novogodišnjim paketićima.

Zahvaljujući brojnim donatorima, Dečije odeljenje Opšte bolnice sada je je jedno savremeno i dobro opremljeno odeljenje, na kojem bi pozavideli veliki medicinski centri. U toku ove godine, završeno je renoviranje svih sanitarnih čvorova, koji su bili u izuzetno lošem stanju, obezbeđen je novi nameštaj a u toku je opremanje apartmana sa posebnim sanitarnim čvorom. Takođe, ovih dana trebalo bi da stigne i najvrednija donacija, koju je obezbedio Rotary international. Zahvaljujući projektu Rotary kluba Subotica odeljenje će dobiti dijagnostičke aparate u vrednosti od 75 000 dolara.

Na ovom odeljenju, godišnje se hospitalizuje oko 1500 najmlađih pacijenata, dok se u Službi za pedijatriju obavi oko 15 000 pregleda.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 9 godina i 3 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 5137
Povezane teme

bolnica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.