Komentara: 2
Pregleda: 5209

Mlekara Subotica darovala učenike OISŠ „Žarko Zrenjanin“

20.11.2014. u 16:22h
Izvor: RTV City
Predstavnici Danube Foods grupe, u okviru koje posluje Mlekara Subotica, donirali su danas, povodom Svetskog dana deteta, mlečne proizvode OISŠ „Žarko Zrenjanin“.
Mlekara Subotica darovala učenike OISŠ „Žarko Zrenjanin“

Mlečne proizvode koji su ključna namirnica u odrastanju dece, đacima OISŠ „Žarko Zrenjanin“ uručili su predstavnici Mlekare Subotica, u društvu čuvenog Miće i Aćima, junaka dečije serije „Na slovo, na slovo“.

Svetlana Glumac, direktorka korporativnih i regulatornih poslova Danube Foods grupe, u okviru koje posluje mlekara Imlek i Mlekara Subotica, istakla je da je subotička mlekara ovim, još jednom dokazala da pridaje veliki značaj društveno-odgovornom poslovanju i pozvala i druge kompanije da postupe na sličan način.

U OISŠ „Žarko Zrenjanin“ veoma su se obradovali poklonima koje je Mlekara Subotica pripremila za đake. Direktorica škole Dragana Vučković smatra da su pokloni koje su učenici dobili pravi način kako treba prići deci koja su ometena u razvoju.

Mlekara Subotica darovala učenike OISŠ „Žarko Zrenjanin“

Mlekara Subotica jedina je domaća mlekara sa dozvolom za izvoz na tržište Evropske unije, i nastoji da kontinuirano ulaže u lokalnu zajednicu. Na taj način, pruža stalnu podršku deci i omladini u njihovom odrastanju i razvoju.

Fotografije možete videti u povezanom albumu.

Izvor: RTV City
Donacija Mlekare Subotica OiSŠ "Žarko Zrenjanin" Donacija Mlekare Subotica OiSŠ "Žarko Zrenjanin" Donacija Mlekare Subotica OiSŠ "Žarko Zrenjanin" Donacija Mlekare Subotica OiSŠ "Žarko Zrenjanin" Donacija Mlekare Subotica OiSŠ "Žarko Zrenjanin" Donacija Mlekare Subotica OiSŠ "Žarko Zrenjanin" Donacija Mlekare Subotica OiSŠ "Žarko Zrenjanin" Donacija Mlekare Subotica OiSŠ "Žarko Zrenjanin"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 4 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 5209
Povezane teme

mlekara subotica

OiSS Žarko Zrenjanin

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.