Komentara: 0
Pregleda: 2303

Mladi umetnici oduševili Subotičane

17.04.2013. u 15:44h
Izvor: RTV Yueco
U Velikoj većnici Gradske kuće juče je održan humanitarni koncert najmlađih umetnika u organizaciji Udruženja "Electe" Subotica.
Mladi umetnici oduševili Subotičane

Deca iz Subotice, Vrbasa, Novog Sada, Beograda i Segedina svirala su za decu iz Udruženja slepih i slabovidih. U punoj sali Velike većnici prisutni su imali prilku da uživaju u muzici mladih umetnika.

Mladi umetnici od 6 do 15 godina izvodeći klasičnu muziku na klaviru, harmonici, saksofonu i harfi sinoć su oduševili Subotičane. Prvi put Subotičanima se predstavila i mlada harfiskinja iz Novog Sada.

Pored humanitarnog karaktera, cilj koncerta je i promocija najmlađih umetnika koji su osvojili prestižne nagrade na takmičenjima u zemlji i inostranstvu. Ovo je za njih bila prilika da se predstave i subotičkoj publici.

Ulaz je bio slobodan, a svako ko je želeo mogao je da ostavi dobrovoljan prilog za Udruženje slepih i slabovidih. U “Elekti” kažu da je ovo samo jedan u nizu koncerata koje pripremaju u sezoni.

Izvor: RTV Yueco
Humanitarni koncert najmlađih umetnika Humanitarni koncert najmlađih umetnika Humanitarni koncert najmlađih umetnika Humanitarni koncert najmlađih umetnika Humanitarni koncert najmlađih umetnika Humanitarni koncert najmlađih umetnika Humanitarni koncert najmlađih umetnika Humanitarni koncert najmlađih umetnika
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 1 nedelju
Komentara: 0
Pregleda: 2303
Povezane teme

humanitarni koncert

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.