Komentara: 0
Pregleda: 3703

Mladi teniser iz Sente pobednik prestižnog teniskog turnira

12.12.2012. u 21:38h
Izvor: Radio Subotica
Mladi teniser iz Sente pobednik prestižnog teniskog turnira

Mladi teniser iz Sente, 17–godišnji Laslo Đere, pobednik je jednog od najprestižnijih turnira za juniore "Oranž boul" održanog prošle nedelje u Majamiju.

Đere, inače deseti nosilac, trijumfovao je u kategoriji do 18 godina, savladavši u finalu dvanaestog nosioca Šveđanina Eliasa Imera sa 2:0, po setovima 6:4 i 6:4.

"Laslo kaže da mu je Novak idol. Stilom igre neverovatno podseća na Đokovića. On bi u budućnosti mogao da bude broj jedan. Đere je tako lako dobio meč iako po rezultatu izgleda drugačije. Nije bilo opasnosti da izgubi servis. Sve mu je išlo od ruke i videlo se da poseduje veliki talenat", rekao je Evans.

On je na kraju istakao da će igrači iz bivše Jugoslavije u budućnosti harati svetskim tenisom, jer je Oranž Boul u ženskoj konkurenciji osvojila Hrvatica Ana Konjuh.

Podsetimo, Laslo Đere je bio finalista nedavnog fjučers turnira u Subotici, što je do sada njegov najveći uspeh u seniorskoj konkurenciji. 

Izvor: Radio Subotica
Postavljeno pre 11 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 3703

Povezana vest

Povezane teme

teniseri srbije

laslo đere

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.