Komentara: 40
Pregleda: 6616

Mirna Radulović na Gradskom trgu pevala sugrađanima

02.09.2014. u 15:22h
Izvor: RTV City
Pod sloganom „Subotica, to sam ja“, zanimljivim i interaktivnim programom, izložbama, koncertima i drugim kulturnim dešavanjima tokom protekla četiri dana, Subotica je proslavila svoj 235. rođendan, a najzanimljivije i najživlje bilo je sinoć na gradskom Trgu gde je održan centralni muzički program koji su činili nastupi subotičke muzičke zvezde Mirne Radulović i Zoltana Bereckog. I pored toga što je kiša povremeno padala, to nije uticalo na to da se naši sugrađani dobro provedu.
Mirna Radulović na Gradskom trgu pevala sugrađanima

Iako su oblaci tokom kasnog popodneva ukazivali da nas tokom večeri očekuje velike padavine, to se na sreću nije dogodilo.

Nakon pobede u muzičkom takmičenju „Prvi glas Srbije“ i nastupa na Evroviziji, sinoć je pred više stotina svojih sugrađana zapevala Mirna Radulović. Mirnu smo neposredno pred sam koncert pitali za utiske, s obzirom da u svom gradu po prvi put održava svoj koncert.

Mirna kaže da su joj se u životu, nakon pobede u muzičkom takmičenju i nastupa na Evroviziji dešavale samo lepe stvari, i da joj se život promenio za veoma kratak vremenski period, da je stekla veliku slavu, ali ističe i da je puno radila na sebi. Ovo leto iskoristila je kako bi se odmorila za obaveze koje joj sada predstoje. U narednom periodu očekuje se i njen album prvenac.

Mirna Radulović na Gradskom trgu pevala sugrađanima

Mirna je prisutne na Trgu zabavljala punih sat vremena, a naši sugrađani nisu krili oduševljenje njenim nastupom i pored sitne kiše koja je povremeno padala. Nakon Mirne, na trgu je svoj koncert održao i Zoltan Berecki.

Mirna Radulović na Gradskom trgu pevala sugrađanima

Izvor: RTV City
Dan grada 2014: Koncert Mirne Radulović i benda Dan grada 2014: Koncert Mirne Radulović i benda Dan grada 2014: Koncert Mirne Radulović i benda Dan grada 2014: Koncert Mirne Radulović i benda Dan grada 2014: Koncert Mirne Radulović i benda Dan grada 2014: Koncert Mirne Radulović i benda Dan grada 2014: Koncert Mirne Radulović i benda Dan grada 2014: Koncert Mirne Radulović i benda
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 7 meseci
Komentara: 40
Pregleda: 6616
Povezane teme

gradski trg

mirna radulović

koncert na gradskom trgu

koncert na trgu

#suboticatosamja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.