Komentara: 4
Pregleda: 4948

Milan Bodić najbolji maturant

26.06.2012. u 17:40h
Izvor: RTV Yueco
Najbolji subotički maturant, Milan Bodić dobitnik je nagradnog putovanja u Prag, sa kojim ga nagrađuju turistička agencija “Big Blue” i lokalna samouprava Subotica.
Milan Bodić najbolji maturant

Pored toga što je Milan đak generacije, jedan od bitnih kriterijuma zbog čega je Milan poneo ovu laskavu titule, bila je i njegova vannastavna aktivnost. Ovo je već drugi put da lokalna samouprava organizuje ovaj vid nagrade za najboljeg maturanta, i nadaju se da će ova praksa postati tradicionalna.

Milan Bodić ima Vukovu diplomu iz osnovne i srednje škole. Svake godine prosek mu je biio 5,00, a najveći uspeh koji je postigao na takmičenjima, jeste prvo mesto na Republičkom takmičenju iz engleskog jezika. Milan kaže da su ga neki njegovi vršnjaci nazivali štreberom, ali on je i za njih imao spreman odgovor, u skladu sa svojim znanjem.

Konkurencija za najboljeg bila je jaka, ali su ovoga puta, osim nastavnih, presudne bile i vannastavne aktivnosti. Milan je dobio nagradno putovanje u Prag gde će provesti 4 dana u Hotelu sa 3 zvezdice.

Ova akcija koju je prošle godine pokrenula lokalna samouprava, ima za cilj da podstakne srednjoškolce u njihovom učenju, kao i da stavi do znanja deci da će uloženi trud uvek biti isplativ, na ovaj ili onaj način.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 9 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 4948
Povezane teme

Maturanti Subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.