• Pregleda: 2344

Mesna zajednica "Mali Bajmok" i OEBS u projektu bezbednosti

Mesna zajednica Mali Bajmok u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova i Misijom OEBS u Srbiji započela je realizaciju projekta koji se tiče bezbednosti stanovnika ovog dela grada.
Mesna zajednica "Mali Bajmok" i OEBS u projektu bezbednosti

Mali Bajmok je donedavno važio za jednu od najbezbednijih mesnih zajednica, upravo zbog velikog broja krađa i razbojništava, ali je prema rečima predsednika Skupštine mesne zajednice Darka Antelja, do sada urađeno mnogo po pitanju bezbednosti i trenutna situacija je sada mnogo bolja.

Gostujuću u jutarnjem programu City televizije, Antelj je rekao da će projekat o bezbednosti u naredna tri meseca činiti niz edukacija i sastanaka namenjenih pre svega građanima o tome kako na najbolji način da obezbede svoju imovinu i zaštite se od krađa.

Na pitanje bezbednosti mališana u vrtiću ove mesne zajednice, koja je ugrožena zbog nepostojanja adekvatne ograde koja ograđuje dvorište predškolske ustanove, a koju gotovo svakodnevno u večernjim satima uništavaju vandali i sumnjiva lica koje se okupljaju u dvorištu vrtića, Antelj je rekao da je rukovodstvo mesne zajednice upoznato sa tim problemom koji već duže vreme muči meštane Malog Bajmoka, i istakao da će se do kraja godine izvršiti rekonstrukcija postojeće ograde.

Izvor: RTV City

povezane teme

2
speen master Odgovori
xaaxxxxaaxax kakav lik pa ovo je prosto ne verovatno [*...*] pa taj je zaista i zasluzio da se druzi sa m.bajicem stvoreni su jedno za drrugo !
Uvek u pravu Odgovori
Policija bi trebala da dođe u M. Bajmok sa deset ili dvadeset praznih autobusa, krene od kuće do kuće i pokupi sve one koji nemaju dokumenta, prijavu prebivališta i dr. i odveze ih do graničnog prelaza i vrati tamo odakle su došli, a ove iz udaljenijih krajeva do aerodroma i isto tako. Akcija se može nazvati "24sata" jer je toliko vremena potrebno da se poboljša život stanovnicima te MZ bar u tom pogledu.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.