Komentara: 2
Pregleda: 3129

Mesna zajednica "Mali Bajmok" i OEBS u projektu bezbednosti

30.09.2014. u 15:09h
Izvor: RTV City
Mesna zajednica Mali Bajmok u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova i Misijom OEBS u Srbiji započela je realizaciju projekta koji se tiče bezbednosti stanovnika ovog dela grada.
Mesna zajednica "Mali Bajmok" i OEBS u projektu bezbednosti

Mali Bajmok je donedavno važio za jednu od najbezbednijih mesnih zajednica, upravo zbog velikog broja krađa i razbojništava, ali je prema rečima predsednika Skupštine mesne zajednice Darka Antelja, do sada urađeno mnogo po pitanju bezbednosti i trenutna situacija je sada mnogo bolja.

Gostujuću u jutarnjem programu City televizije, Antelj je rekao da će projekat o bezbednosti u naredna tri meseca činiti niz edukacija i sastanaka namenjenih pre svega građanima o tome kako na najbolji način da obezbede svoju imovinu i zaštite se od krađa.

Na pitanje bezbednosti mališana u vrtiću ove mesne zajednice, koja je ugrožena zbog nepostojanja adekvatne ograde koja ograđuje dvorište predškolske ustanove, a koju gotovo svakodnevno u večernjim satima uništavaju vandali i sumnjiva lica koje se okupljaju u dvorištu vrtića, Antelj je rekao da je rukovodstvo mesne zajednice upoznato sa tim problemom koji već duže vreme muči meštane Malog Bajmoka, i istakao da će se do kraja godine izvršiti rekonstrukcija postojeće ograde.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3129

Povezane vesti

Povezane teme

bezbednost subotica

mali bajmok

bezbednost dece

darko antelj

mz mali bajmok

bezbednost građana

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.