Komentara: 14
Pregleda: 5568

Poboljšana bezbednosna situacija u Malom Bajmoku

11.11.2013. u 15:27h
Izvor: RTV Yueco
U poslednjih deset dana bezbedonosna situacija u Mesnoj zajednici “Mali Bajmok” se poboljšala. U mesnoj zajednici objašnjavaju da je smanjen broj incidenata i da je prošle nedelje prijavljeno par slučajeva krađe, što je znatno manje u odnosu na period od mere dva meseca. Predstavnici mesne zajednice su stalno u komunikaciji sa policijom i ističu da je policija pojačale kontrole u naselju i da se situacija znatno poboljšala.
Poboljšana bezbednosna situacija u Malom Bajmoku

Građani Malog Bajmoka smatraju  da je bezbedonosna situacija  u naselju poboljšanja. Manje je slučajeva krađe  i provala. Kažu  da bi policija trebalo da održi predavanje građanima, kako da prepoznaju potencijalne lopove i kako da se zaštite.

U Mesnoj zajednici ističu da su dobili pismeni odgovor od Ministarstva unutrašnjih poslova u kome se kaže da će policijski službenici Policijske uprave u Subotici nastaviti da ostvaraju kontakte i saradnju sa rukovodstvo mesne zajednice, radi prevencije bezbedonosnih rizika i pokrivenosti mesne zajednice.Takođe će se pojačati prisustvo policijskih službenika  i sprovesti akcije pojačane kontrole na tom području, navodi se u pismu upućenom rukovodstvu mesne zajednice.

Pre mesec dana je održan zbog građana u mesnoj zajednici na temu bezbednosti i tada je dogovoreno da se formira Komisija za odnose sa Romima, pošto u pojedinim slučajevima oni su prepoznati kao provalnici. Rukovodstvo mesne zajednice je zadovoljno radom Komisije, kao i brzom i efikasnom akcijom policije.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 5 meseci
Komentara: 14
Pregleda: 5568

Povezana vest

Povezane teme

bezbednost subotica

mali bajmok

savet za bezbednost grada

mz mali bajmok

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.