Komentara: 5
Pregleda: 5330

Memorijalni vaterpolo turnir "Mirko Vujković"

04.02.2016. u 12:17h
Izvor: Subotica.com
U subotu na Gradskom bazenu u Dudovoj šumi održaće se 1. Memorijalni turnir u znak sećanja na sportskog radnika i vaterpolo trenera Mirka Vujkovića. Učesnici turnira su veterani Bečeja, Vojvodine, Sombora i Spartaka. Početak je u 10 časova.
Memorijalni vaterpolo turnir "Mirko Vujković"

Vaterpolo turnir u čast i sećanje na vaterpolo trenera Mirka Vujkovića, koji je pre nepuna četiri meseca iznenada preminuo u 73. godini života, okupiće četiri ekipe, koje će u vremenskom periodu od 10 do 16 časova odigrati četiri revijalna meča, a publika će moći i da pogleda duel kadeta Spartaka i Spartak Prozivke.

Turnir će otvoriti duel veterana Spartaka i Sombora (10h), zatim se igra duel Bečeja i Vojvodine (11h), od 12,30 uslediće svečano otvaranje, zatim sledi meč između kadetskih ekipa Spartaka i Spartak Prozivke (13h). Polufinalni mečevi biće odigrani od 14 časova, a zatim sledi i meč za pehar osvajača 1. Memorijalnog turnira "Mirko Vujković".

Mirko Vujković ceo svoj radni vek posvetio je popularizaciji sporta kod mladih, kao i dao veliki doprinos razvoju sportista u vaterpolu. U skladu sa time turnir će imati i humanitarnu karakter u kojem će organizatori, uz pomoć sponzora, donirati vaterpolo klubovima „Spartak“ i „Prozivka“ poklone u vidu kapica, lopti i mreža za golove i na taj način podržati rad i dalji razvoj ovih klubova i sportista unutar istih.

Organizator turnira je veteranski Vaterpolo klub "Spartak". 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 1 mesec
Komentara: 5
Pregleda: 5330

Povezane vesti

Povezane teme

vaterpolo klub spartak

vaterpolo

vaterpolo klub spartak prozivka

mirko vujković

memorijalni turnir mirko vujković

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.