• Pregleda: 4703

"Melodije na ledu 2013" - Prvi subotički Kup u klizanju na ledu

Subotički kup u klizanju na ledu pod nazivom "Melodije na ledu" (takmičenje u umetničkom klizanju za kadete i interpretacije) održaće se u sutra, 28. decembra, na Gradskom klizalištu, u organizaciji Klizačkog kluba Spartak iz Subotice, a pod pokroviteljstvom Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu Vojvodine i Saveza hokeja i klizanja Vojvodine.
"Melodije na ledu 2013" - Prvi subotički Kup u klizanju na ledu

Otvoreno prvenstvo Subotice "Melodije na ledu" predstavlja takmičenje koje je prvi put organizovano 1979. godine, i sa prekidima održavalo se do 2003. godine. Uprava kluba je u saradnji sa Pokrajinskim sekretarijatom za sport i omladinu i Savezom hokeja i klizanja Vojvodine odlučila da ponovo reaktivira takmičenje, koje  se posle 10 godina pauze ponovo vraća na subotički led.

Ovogodišnji Subotički kup u klizanju na ledu - Melodije na ledu održaće se na otvorenom Gradskom klizalištu (ul. Park Rajhla Ferenca 12) u Subotici. Programom Subotičkog kupa u klizanju na ledu - Melodije na ledu, predviđena su takmičenja u umetničkom klizanju za mlađe kategorije.

Sutrašnje takmičenje počinje od 12:30 i trajaće do 17 časova. Očekuje se nastup 42 takmičarke iz 6 klizačkih klubova: KK "Vojvodina" Novi Sad, KK "Olimpik" Beograd, KK "Helena Pajović" Beograd, KK "Mladost" Beograd, SC " Szportorszag" Budapest i domaćin KK "Spartak" Subotica.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

4
nenad Odgovori
navijam za Milicu Gogić iz Beograda :)
Latinica Odgovori
Navijam za klizanje, za zdrav i prelep sport i za sve učesnike ovog takmičenja. Davno, veoma davno od svoje prve plate u životu odvojio sam trećinu za par Adidas Toronto. U prodavnici Sport, preko od Elze. Nostalgija :-))
ice Odgovori
Pokrijte nam klizaliste. Hvala.
Latinica Odgovori
Svako ima pravo na svoje mišljenje. Sa tim se slažem i podržavam. Mene samo zanima šta sam loše rekao, mislio da se neko latio crvenog palca. Molim vas objasnite mi. Unapred zahvalan.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.