Komentara: 4
Pregleda: 5508

"Melodije na ledu 2013" - Prvi subotički Kup u klizanju na ledu

27.12.2013. u 21:21h
Izvor: Subotica.com
Subotički kup u klizanju na ledu pod nazivom "Melodije na ledu" (takmičenje u umetničkom klizanju za kadete i interpretacije) održaće se u sutra, 28. decembra, na Gradskom klizalištu, u organizaciji Klizačkog kluba Spartak iz Subotice, a pod pokroviteljstvom Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu Vojvodine i Saveza hokeja i klizanja Vojvodine.
"Melodije na ledu 2013" - Prvi subotički Kup u klizanju na ledu

Otvoreno prvenstvo Subotice "Melodije na ledu" predstavlja takmičenje koje je prvi put organizovano 1979. godine, i sa prekidima održavalo se do 2003. godine. Uprava kluba je u saradnji sa Pokrajinskim sekretarijatom za sport i omladinu i Savezom hokeja i klizanja Vojvodine odlučila da ponovo reaktivira takmičenje, koje  se posle 10 godina pauze ponovo vraća na subotički led.

Ovogodišnji Subotički kup u klizanju na ledu - Melodije na ledu održaće se na otvorenom Gradskom klizalištu (ul. Park Rajhla Ferenca 12) u Subotici. Programom Subotičkog kupa u klizanju na ledu - Melodije na ledu, predviđena su takmičenja u umetničkom klizanju za mlađe kategorije.

Sutrašnje takmičenje počinje od 12:30 i trajaće do 17 časova. Očekuje se nastup 42 takmičarke iz 6 klizačkih klubova: KK "Vojvodina" Novi Sad, KK "Olimpik" Beograd, KK "Helena Pajović" Beograd, KK "Mladost" Beograd, SC " Szportorszag" Budapest i domaćin KK "Spartak" Subotica.

Izvor: Subotica.com
Prvi subotički Kup u klizanju na ledu - "Melodije na ledu 2013" Prvi subotički Kup u klizanju na ledu - "Melodije na ledu 2013" Prvi subotički Kup u klizanju na ledu - "Melodije na ledu 2013" Prvi subotički Kup u klizanju na ledu - "Melodije na ledu 2013" Prvi subotički Kup u klizanju na ledu - "Melodije na ledu 2013" Prvi subotički Kup u klizanju na ledu - "Melodije na ledu 2013" Prvi subotički Kup u klizanju na ledu - "Melodije na ledu 2013" Prvi subotički Kup u klizanju na ledu - "Melodije na ledu 2013"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 3 meseca
Komentara: 4
Pregleda: 5508

Povezana vest

Povezane teme

klizanje

klizački klub spartak

gradsko klizalište

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.