Komentara: 0
Pregleda: 2044

Međunarodni susret kolekcionara u subotu u Nepkeru

17.10.2018. u 12:46h
Izvor: Subotica.com
U organizaciji Društva kolekcionara Subotica, 78. po redu Međunarodni susret kolekcionara održaće se u subotu, 20. oktobra, u velikoj sali Nepkera, od 9 do 14 časova. Na osnovu prethodnih najava, organizatori očekuju oko sto izlagača i više stotina posetilaca iz naše i okolnih zemalja.
Međunarodni susret kolekcionara u subotu u Nepkeru

Na tradicionalnom susretu subotičkih kolekcionara, jednom od najznačajnijih ove vrste u Srbiji, susreću se kolekcionari i ljubitelji numizmatike, filatelije, starih razglednica, knjiga, satova, značaka, odlikovanja, oružja, slika, nakita i raznih drugih antikviteta i umetničkih predmeta.

Ova atraktivna manifestacija ne služi samo kolekcionarima za prodaju, kupovinu ili razmenu starih predmeta, već je otvorena i za posetioce koji žele da uživaju u bogatoj ponudi antikviteta - saopštio je Silvester Gerlovič, predsednik Društva kolekcionara Subotica.

Međunarodni susret kolekcionara u subotu u Nepkeru

Svake godine organizatori štampaju unikatne ulaznice u obliku razglednice u boji, posvećene određenim istorijskim ličnostima ili događajima. Povodom godine kralja Matije Korvina, na ulaznici će ovoga puta biti prikazan njegov spomenik, koji je krajem marta ove godine postavljen u istoimenoj ulici. Organizatori napominju da su ulaznice, po ceni od 100 dinara, štampane u svega 400 numerisanih primaraka.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2044
Povezane teme

MKC Nepker

antikviteti subotica

izložba antikviteta subotica

susret kolekcionara subotica

društvo kolekcionara subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.