Komentara: 0
Pregleda: 3062

Međunarodni festival klavirske muzike od 3. do 6. novembra u Velikoj većnici

30.10.2015. u 10:37h
Izvor: Radio Subotica
Međunarodni festival klavirske muzike u organizaciji Udruženja Elekte biće održan od 3. do 6. novembra, najavljeno je na jučerašnjoj konferenciji za novinare u gradskom pres centru.
Međunarodni festival klavirske muzike od 3. do 6. novembra u Velikoj većnici

Svake večeri biće održan po jedan koncert u Velikoj većnici Gradske kuće, a umetnici koji će se predstaviti publici su Džu Hi Seo iz Južne Koreje, koja nastupa 3. novembra u 20 sati, Biljana Gorunović iz Srbije, 4. novembra u 21 sat, Kristina Feješ iz Mađarske, 5. novembra u 20 sati i Vladimir Gligorić iz Srbije, 6. novembra u 20 sati.

Drugi međunarodni festival klavirske muzike obuhvatiće pijanističke resitale nudeći različite muzičke programe i izvođenja koja se u našem gradu veoma retko mogu čuti, ali takođe i tematske večeri, kao i povezivanje i promociju muzičkih diskova iz oblasti klavirske muzike.

Repertoar uključuje klavirska dela Šuberta, Lista, Čajkovskog, Rahmanjinova, Skrjabina , Bartoka i drugih kompozitora. Ulaz na koncerte je besplatan, ali će, u saradnji sa Rotari klubom Subotica, na ulazu biti postavljena kutija za dobrovoljne priloge za Lurkohaz na Hajdukovu.

Izvor: Radio Subotica
Postavljeno pre 8 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3062
Povezane teme

koncert gradska kuća

velika većnica

electe

međunarodni festival klavirske muzike

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.