Komentara: 3
Pregleda: 1642

Međunarodne stručne prakse za studente preko AIESEC-a

15.09.2021. u 10:49h
Izvor: Subotica.com
Međunarodne stručne prakse za studente preko AIESEC-a

Baviš se marketingom, HR-om, programiranjem, finansijama, radiš sa decom ili studiraš jezike? Želiš da unaprediš znanje u nekoj od kompanija u inostranstvu, da radiš sa ljudima iz različitih delova sveta ili, pak, da unaprediš veštine javnog nastupa, prodaje i strateškog razmišljanja? Ako si student treće, četvrte godine fakulteta, deo master studija ili si diplomirao, onda su AIESEC stručne prakse pravi izbor za tebe.

AIESEC je globalna organizacija koju vode mladi, a bavi se razvojem liderstva kroz programe praksi. "Global Talent" je namenjen osobama do 30 godina, koje žele da usavrše svoje profesionalne veštine kroz rad u kompaniji u inostranstvu. Program praksi može da traje od šest nedelja do godinu i po dana, a moguće je raditi u stranim zemljama poput Portugala, Rumunije, Češke, Turske, Belgije.

"Global Teacher" je namenjen takođe osobama do 30 godina, koje žele da unaprede veštine predavanja stranog jezika i rada sa decom u obrazovnim institucijama u inostranstvu. Program praksi može da traje od devet nedelja do godinu i po, a moguće je raditi u Rusiji, Tunisu, Turskoj, Češkoj.

Ukoliko želiš više informacija o projektima koje AIESEC ima u ponudi, prijavi se na ovom linku i ubrzo će te kontaktirati. Takođe, možeš da pozoveš i na broj telefona 061/137-55-72.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 7 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 1642
Povezane teme

studenti subotica

studentska praksa

studenti

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.