Komentara: 0
Pregleda: 2026

Međunarodna saradnja Etnofesta

16.03.2012. u 16:14h
Izvor: RTV Yueco
Međunarodna saradnja Etnofesta

Subotički “Etnofest” učestvuje u dvogodišnjoj realizaciji projekta “Feria de fronteras”, u slobodnom prevodu “Igre na granici”, a tokom ove nedelje u Subotici borave muzičari iz nekoliko zemalja, a biće priređena i izložba fotografija.

Projekat “Feria de fronteras”, u okviru programa “Kultura 2007 – 2013” pored Etnofesta realizuju i organizacije iz belgije, Francuske i Bosne i Hercegovine. Projekat ispituje okolnosti u kulturnom okruženju i okolnostima stvaranja “Nove Evrope”, a predstavlja platformu za umetnike koji dolaze iz različitih oblasti i najmanje šest zemalja sa ciljem stvaranje kreativnog prostora za brisanje svih vrsta granica.

Ove nedelje u Subotici borave muzičari iz šest zemalja koji u art bioskopu Lifka komponuju i uvežbavaju program Tihuana Tango, a njihova promocija zakazana je za 22 sata u Lifki, odnosno sutra u večernjim satima na Majkinom salašu. Pored toga, biće priređena i izložba “Break-on-Through”, koja okuplja mlade fotografe i njihove radopva ne temu kulturnog identita unutar nove Evrope.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 2026
Povezane teme

etnofest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.