Komentara: 13
Pregleda: 5282
Foto

"Medeni doručak" - promocija zdrave ishrane kod dece

10.02.2016. u 15:34h
Izvor: TV Subotica
Jedinstvena manifestacija pod nazivom „Medeni doručak“ u organizaciji Udruženja pčelara Subotica, održana je danas u OŠ „Miloš Crnjanski“. Cilj akcije je promocija zdravog doručka, odnosno upotrebe meda među decom nižeg školskog uzrasta.
"Medeni doručak" - promocija zdrave ishrane kod dece

Koliko je med ukusan, pogotovo za doručak, uverili su se danas đaci OŠ „Miloš Crnjanski“. Kriška hleba premazana medom, ili puterom i medom poslužena je osnovcima za doručak, a iz Udruženje pčelara, organizatora manifestacije, napomnju da je cilj ne samo promocija meda, već i stvaranje zdravih navika u ishrani kod najmlađih. Ideja je, kažu, potekla iz zemalja Evropske unije.

U OŠ „Miloš Crnjanski“ kažu da su sa oduševljenjem prihvatili akciju „Medeni doručak“ i u tu čast deca su zajedno sa nastavnicima organizovala priredbu, jer kako ističe direktor, Miloš Vukadin, ova škola promoviše zdrave životne navike, a u kantini je već u ponudi i zdrava varijanta užine ili doručka.

Akcija „Medeni doručak“ danas je održana i u OŠ „Janoš Hunjadi“ u Čantaviru, a sledeće nedelje se nastavlja u školi na Paliću. Plan je da se promocija održi u svim osnovnim školama u Subotici, a želja i ideja je, kako ističu organizatori, da se proširi na čitavu Srbiju.

"Medeni doručak" - promocija zdrave ishrane kod dece

"Medeni doručak" - promocija zdrave ishrane kod dece

Izvor: TV Subotica
"Medeni doručak" - promocija zdrave ishrane kod dece "Medeni doručak" - promocija zdrave ishrane kod dece "Medeni doručak" - promocija zdrave ishrane kod dece "Medeni doručak" - promocija zdrave ishrane kod dece "Medeni doručak" - promocija zdrave ishrane kod dece "Medeni doručak" - promocija zdrave ishrane kod dece "Medeni doručak" - promocija zdrave ishrane kod dece "Medeni doručak" - promocija zdrave ishrane kod dece
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 2 meseca
Komentara: 13
Pregleda: 5282
Povezane teme

osnovna škola miloš crnjanski

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.