Komentara: 24
Pregleda: 7730

Marko Miletić iz DSS-a prešao u SDPS

27.05.2015. u 17:08h
Izvor: Subotica.com
U redovima GrO Socijaldemokratske partije Srbije od danas je i Marko Miletić, dosadašnji prvi čovek subotičkog odbora Demokratske stranke Srbije.
Marko Miletić iz DSS-a prešao u SDPS

- Razlog prelaska je organizovanost i rad stranke SDPS i saradnja sa kvalitetnim i prepoznatljivim ljudima u Subotici, sa kojima mogu raditi na realizaciji zajedničkih ciljeva i planova – istakao je Marko Miletić. - DSS sam napustio zbog unutrašnje krize u stranci i nemogućnost rada u njoj, u zato sam odlučio sam da odem tamo gde mogu da radim. Za sada sam prešao samo ja, ali u narednom periodu videćemo šta će odlučiti ostali članovi.

Novi član je veliko pojačanje za GrO SDPS, koji u proteklom periodu beleži stalni porast članstva.

- Ono što je karakteristično je to da naš novi član ne dolazi zato što mu treba posao ili neka druga materijalna korist, već dolazi u stranku pristojnih ljudi i sa željama da sa nama podeli iste vrednosti i da ovom gradu, posle sledećih izbora koje očekujemo u decembru, bude bolje – naglasio je Nenad Ivanišević, predsednik Pokrajinskog odbora SDPS-a. - Za nas kampanja nije zamajavanje građana mesec dana pred izbore, već ona traje četiri godine i ne prestaje nikada i zato smo već počeli razgovore sa građanima. Što se tiče izbora za mesne zajednice na teritoriji grada, mi smo za to da se izbori spoje sa lokalnim i pkrajinskim izborima u decembru, jer je nepotrebno novac, kojeg nema u budžetu, trošiti za dodatne izbore.

Izvor: Subotica.com
Konferencija za novinare SDPS-a Konferencija za novinare SDPS-a Konferencija za novinare SDPS-a Konferencija za novinare SDPS-a Konferencija za novinare SDPS-a Konferencija za novinare SDPS-a Konferencija za novinare SDPS-a Konferencija za novinare SDPS-a
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 10 meseci
Komentara: 24
Pregleda: 7730
Povezane teme

socijaldemokratska partija

sdps

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.