• Pregleda: 3618

Manjak u gradskom budžetu 183 miliona dinara

Prema predlogu gradskog budžeta za 2014. godinu, ukupni prihodi i primanja budžeta iznose 5,03 milijarde dinara, što je oko 183 miliona dinara manje u odnosu na ovogodišnji rebalansirani budžet.
Manjak u gradskom budžetu 183 miliona dinara

Tekući prihodi iznose 4,27 milijardi i za 5 odsto su manji u odnosu na ovu godinu. Gostujući u programu Radio Subotice, gradonačelnik Jene Maglai je rekao da će budžet sledeće godine opterećivati preuzete, a neisplaće obaveze iz ove godine u iznosu od skoro 470 miliona dinara.

Radi se o dugovanjima prema Direkciji za izgradnju grada, drugim javnim preduzećima, školama, mesnima zajednicama, kaže gradonačelnik. Od 300 do 400 miliona dinara planira se u programe razvoja zajednice, pre svega u putnu infrastrukturu, delom u kanalizacionu i vodovodnu mrežu, i u druge projekte. 

Izvor: Radio Subotica

povezane teme

8
mile1 Odgovori
Uf, mene brine hoce li biti bal gradonacelnika.
13 Odgovori
Ko napravi ove dugove?

Koliko ono glasova nije bilo za smenu Modesta i za imenovanje Maglaija?
ffilozoff Odgovori
Pa, Maglai, sto ste preuzeli kormilo grada kad ste znali koji brod vozite? I sad ce te kukati o onome sto su predhoni uradili, ili ici napred? Pa Vi NIKAD necete ici napred vozeci ovako ovaj brod koji tone!
Građanin Odgovori
To nije manjak, to je višak upravo toliko je 2011 nenamenski potrošeno iz budžeta na silna bahaćenja na račun poreskih obveznika.
Državni revizor je je dao primedbu da je 180 miliona nenamenski potrošeno iz budžeta , građani znaju da su od ti para dotična "gospoda" kupovala DIPLOME, naočare, zube, stipendije, eskurzije....
šta je sa prekršajnim prijavama koje su podnete protiv SAŠE VUČENIĆA i MARIJE UŠUMOVIĆ DAVČIK,
građani čekaju da sud odluči i da konačno neko odgovara za trošenje para građana, nije to njihova dedovina da mogu tako da se ponašaju.
sulak Odgovori
Znao je maglaji u sta se upusta samo nije dobio svoj deo sada mu se pruza prilika da mazne sa svojim pajtasima
Vesko Odgovori
Samo kad polticara i vas funkcionera nije manajak,raznih fela i koalicija.Otimali ste se za kajase
pa sada izvolite.
styx Odgovori
Maglai je svoj deo kolaca davno zaradio,i to van politike....za razliku od ostalih,sa kupljenim diplomama.
Vesko Odgovori
@styx,zaradio je Maglai i van politike,ali mu nije dovoljno,pa se otima za politiku,jer je tu bolja lova.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.