Komentara: 15
Pregleda: 5863

Manifestacija obeležavanja dana Dužijance

15.08.2012. u 13:31h
Manifestacija obeležavanja dana Dužijance

Nacionalni savet bunjevačke nacionalne manjine obaveštava građane da će se danas, 15. avgusta 2012. godine sa početkom u 19 časova u Velikoj većnici Gradske kuće u Subotici održati svečano obeležavanje Nacionalnog praznika bunjevačke nacionalne manjine “Dan Dužijance” sa svečanom akademijom uz prigodan kulturno - umetnički program.

Svečana povorka sa učesnicima svih bunjevačkih institucija kulture kreće ispred Bunjevačke matice, Korzo 8 u 18 časova. Veliko kolo će se igrati u centru Subotice a za tim će predsednik Nacionalnog saveta bunjevačke nacionalne manjine Branko Pokornić sa podpredsednicima položiti venac ispred biste Blaška Rajića.
 
Proslavi će prisustvovati i predsednik Narodne skupštine Republike Srbije mr Nebojša Stefanović. Svečana akademija uz prigodan kulturno - umetnički program počinje u 19 časova u Velikoj većnici Gradske kuće u Subotici. Ulaz je slobodan.
Postavljeno pre 11 godina i 8 meseci
Komentara: 15
Pregleda: 5863
Povezane teme

nacionalni savet bunjevaca

dužijanca

dužijanca subotica

branko pokornić

dan dužijance

bunjevački nacionalni savet

dužijanca 2012

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.