Komentara: 2
Pregleda: 2163

Mali fudbal: Spartak sve bliži plasmanu u viši rang

14.04.2021. u 12:30h
Izvor: Subotica.com
Spartak je stigao do završnice u borbi za plasman u viši rang. Subotičani su odigrali nerešeno u Somboru u drugom meču polufinala plejofa i obezbedili plasman u finale.
Mali fudbal: Spartak sve bliži plasmanu u viši rang

Spartak je odigrao nerešeno u Somboru sa ŽAK Juniorom u revanš utakmici u borbi za finale plej -ofa Futsal lige Vojvodina. Subotičani su prvi meč rešili u svoju korist i gol što je doprinelo da obezbede dalje takmičenje u borbi za plasman u viši rang.

Obe ekipe su pokazale čvrstu igru što govori i rezultat iz prvog poluvremena koje je završeno bez golova. Nastavak meča doneo je velika uzbuđenja i čak osam pogodaka. Domaći tim je poveo preko Bojića, a potom je Srđan Vuković udvostručio prednost Somboraca. Nije to pokolebalo uporne Subotičane. Mateo Kujundžić je smanjio vođstvo Juniora. Do same završnice se vodila velika borba. Vuković je uspeo po drugi put da zatrese mrežu Spartaka z 3:1 u 37. mintu, a onda su u poslednja dva minuta postignuta tri gola. Kujundžić i Uroš Glogovac su se pobrinuli da se meč završi nerešeno što je bilo dovoljno da Spartak obezbedi plasman u finale plejofa.

ŽAK Junior – Spartak 4:4 (0:0)
Bojić 31’, S. Vuković 34’,37’, M. Vuković 39’- Kujundžić 36’, 39’, 40’, Glogovac 40’

Junior: Molnar, Vujin, S. Vuković, Bajčev, Bojić, M. Vuković, Bandobranski, Štimac, Bogunović, Vidaković, Vukelić.

Spartak: Bjelica, Popović, Maksimović, Glogovac, lazić, Jaković, Kujundžić, Horvacki.

Spartak će u četvrtak saznati protivnika u finalu nakon što Novi Sad i Indijans odigraju revanš meč. Pobednik  tog duela će se sa Subotičanima boriti za mesto u višem rangu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 5 dana
Komentara: 2
Pregleda: 2163
Povezane teme

mali fudbal

futsal

klub malog fudbala spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.