Komentara: 0
Pregleda: 1307

Mali fudbal: Spartak porazom u dvomeču protiv Novog Sada završio sezonu

26.04.2021. u 15:10h
Izvor: Subotica.com
Spartak je poražen u revanš utakmici finala plejofa Futsal lige Vojvodine od Novog Sada sa 11:2. Oslabljeni Subotičan nisu uspeli pružiti ravnopravnu borbu Novosađanima koji su na najbolji način iskoristili svoju brojnost i obezbedili pobedu za plasman u viši rang.
Mali fudbal: Spartak porazom u dvomeču protiv Novog Sada završio sezonu

Domaći tim je bi bolji i zasluženo slavio u revanšu. Seriju golova je otvorio Stefan Stanojević  posle četiri minuta igre. Do potom su još četiri puta Novosađani bili precizni, a onda je Goran Popović smanjio vođstvo domaćina na 5:1. Do odlaska na pauzu viđena su još dva pogotka, po jedan na obe strane- 6:2.

Nastavak je ipak pripao Novom Sadu koji je i u prvoj utakmici finalnog susreta slavio i na kraju ubedljiva pobeda 11.2 za plasman u viši rang. Subotičani iako malobrojni nisu se predali, a u prvoj sezoni ovog takmičenja su potvrdili kvalitet dolaskom do same završnice.

Novi Sad – Spartak 11: 2 (6:2)
Stanojević 4’, 11’, 27’, Rnić 10’, Kostić 13’, Kočević 13’, Đurić 19’, 26’, Lazić 24’, 34’, Simić 29 – Popović 15’, Maksimović 20’

Novi Sad: Maksimović, Lazić, Rnić, Stanojević, Simić, Antonić, Popović, Lučanović, Ilić, Pajić, Stanić, Kočović, Kostić, Đurić.

Spartak: Bjelica, Popović, Maksimović, Nedić, Glogovac, Horvacki, Kujundžić.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1307

Povezana vest

Povezane teme

klub malog fudbala spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.