Komentara: 9
Pregleda: 4144

Mali Bajmok: Ove godine radimo punom parom

25.04.2013. u 02:42h
Izvor: RTV Yueco
U saradnji sa Direkcijom za izgradnju grada u Mesnoj zajednici “Mali Bajmok” biće asfaltirano nekoliko ulica, u planu je da se popravi ograda kod vrtića, kao i da se uvede besplatan biskop za decu.
Mali Bajmok: Ove godine radimo punom parom

Prvi radovi će svakako biti krpljenje rupa po putevima i to sa akcentom na Sivački put. U mesnoj zajednici kažu da su organizovali i nekoliko humanitarnih akcija za predstojeće prvomajske i vaskršnje praznike.

Nove izmene Zakona o budžetskom sistemu, ministarstvima, ustanovama, fondovima i agencijama, koji je na snazi već pet meseci doprineo je tome da mesne zajednice teško funkcionišu. U Mesnoj zajednici “Mali Bajmok” kažu da bez obzira na to ove građevinske sezone će da nastave infrastrukturno opremanje naselja.

Pored asfaltiranje i rehabilatacije ulica u planu je i otvaranje biblioteke u mesnoj zajednici. U mesnoj zajednici ima 1734 penzionera, od kojih 430 ima manju penziju od 20.000 dinara.

Tokom prvomajskih praznika svih šest dana stanovnici Malog Bajmoka moći će da dobiju besplatan obrok na Paliću. Štand mesne zajednice će biti vidljivo obeležen, a po bonove već od sutra mogu da dođu u prostorije mesne zajednice. Deci će se deliti šarena jaja, a u planu je besplatna poseta Zoološkom vrtu.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 14 časova
Komentara: 9
Pregleda: 4144
Povezane teme

Direkcija za izgradnju grada Subotice

mali bajmok

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.