Komentara: 15
Pregleda: 5828
Foto

Malenković: Subotica veliko gradilište

21.10.2015. u 15:33h
Izvor: Subotica.com
Direktor Uprave za kapitalna ulaganja Autonomne pokrajine Vojvodine Nebojša Malenković je danas sa gradonačelnikom Maglai Jeneom obišao radove na izgradnji kanalizacione mreže u MZ Aleksandrovo i radove na izgradnji vodovodne mreže u MZ Makova sedmica, koji se finansiraju iz sredstava Uprave za kapitalna ulaganja.
Malenković: Subotica veliko gradilište

Uprava za kapitalna ulaganja putem konkursa uputila je u Suboticu 503 miliona dinara, a od toga Grad koristi 377 miliona. U Subotici trenutno ima 7 gradilišta, a jedno od njih je i u „MZ Aleksandrovo“ gde se realizuje projekat izgradnje dela kanalizacione mreže u dužini od 1633 metara u  Stražilovskoj, Kameničkoj, Siriškoj i delu Futoške ulice, koje je Malenković danas obišao.

Gradonačelnik je istakao da je veoma zadovoljan kako teku radovi, iako se, kako je rekao, pribojavao javnih nabavki i ugovaranja poslova.

Malenković: Subotica veliko gradilište

Nakon obilaska radova u „Aleksandrovu“ Malenković i Maglai obišli su i radove u MZ „Makova sedmica“ gde je u toku izgradnja vodovodne mreže u ulicama Đeri Ferenca, Segedinskoj i 381. Novoj. Dužina vodovodne mreže je 1.500 m, a ugovorena vrednost radova iznosi 5 miliona dinara.

Obilasku radova su prisustvovali zamenik direktora Uprave Bela Bodrogi, kao i pokrajinski poslanici Slavko Parać i Danijel Kovačić.

Izvor: Subotica.com
Obilazak radova na izgradnji vodovodne i kanalizacione mreže u Aleksandrovu i na Makovoj sedmici Obilazak radova na izgradnji vodovodne i kanalizacione mreže u Aleksandrovu i na Makovoj sedmici Obilazak radova na izgradnji vodovodne i kanalizacione mreže u Aleksandrovu i na Makovoj sedmici Obilazak radova na izgradnji vodovodne i kanalizacione mreže u Aleksandrovu i na Makovoj sedmici Obilazak radova na izgradnji vodovodne i kanalizacione mreže u Aleksandrovu i na Makovoj sedmici Obilazak radova na izgradnji vodovodne i kanalizacione mreže u Aleksandrovu i na Makovoj sedmici Obilazak radova na izgradnji vodovodne i kanalizacione mreže u Aleksandrovu i na Makovoj sedmici Obilazak radova na izgradnji vodovodne i kanalizacione mreže u Aleksandrovu i na Makovoj sedmici
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 5 meseci
Komentara: 15
Pregleda: 5828
Povezane teme

jkp vodovod i kanalizacija

jene maglai

javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija

radovi na vodovodnoj mreži

obilazak radova

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.