Komentara: 6
Pregleda: 4099

Lista kandidata za izbor tužilaca

19.11.2015. u 13:37h
Izvor: Radio Subotica
Državno veće tužilaca utvrdilo je na svojoj redovnoj sednici održanoj 13. novembra listu kandidata za izbor tužilaca u Višem javnom tužilaštvu u Subotici.
Lista kandidata za izbor tužilaca

Prvorangirani je sadašnji tužilac osnovnog tužilaštva Branislav Rankov sa 70 poena. Na drugoj poziciji je Tinde Kolar Orsag koja je trenutno VD tužioca višeg javnog tužilaštva u Subotici, a ima 69 bodova. Isto toliko ima i Miroslav Krkelić koji se nalazi na poziciji višeg tužioca u Somboru. Slede još 4 kandidata.

Državno veće tužilaca izašlo je u javnost i sa listom kandidata za izbor tužilaca u osnovnom tužilaštvu u Subotici. I na ovoj listi na čelu nalazi se Branislav Rankov sa 70 poena. Sledi Dejan Rakonić sa 67,2, Livija Panić Miletić sa 66, Zoran Divjak sa 64 i Momčilo Babić sa istim brojem poena. Rok za žalbe istekao je sinoć u ponoć.

Državno veće tužilaca proslediće svoje predloge sa imenima Vladi Republike Srbije. Lista odlazi republičkoj Skupštini koja donosi konačnu odluku.

Izvor: Radio Subotica
Postavljeno pre 8 godina i 5 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 4099

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.