• Pregleda: 2978

Likovni susret menja ime

Moderna galerija Likovni susret će u ovoj godini organizovati više velikih tematskih izložbi posvećenih renomiranim i nagrađivanim umetnicima, ali i mladim autorima sa zapaženim ostvarenjima.
Likovni susret menja ime

Početak godine biće u znaku izložbe akvizicija, koja se otvara 20. januara. Izložba sezone, koja će biti predstavljena u Noći muzeja, biće posvećena stripu u Subotici.

Likovni susret od nedavno ima redizajniranu internet stranicu, a po svemu sudeći ustanova će dobiti i novo ime, navodi direktorica Nela Tonković.

Predlog koji je već prošao Upravni odbor i koji ide u skupštinsku proceduru glasi - Savremena galerija Subotica.

Izvor: Radio Subotica

povezane teme

9
pajac Odgovori
nova glupost koja ce da kosta gradjane subotice..........i u cije ime se menja ime i ko je to odobrio .......ko ce da snosi troskove...........u ovo krizno vreme
city women Odgovori
I treba novo ima.Likovno susret nije ime.
beba Odgovori
Ovo je jedan stvarno veliki problem. Necu moci spavati. A to sto bih volela da znam koliko kosta da se dete prekrsti? Ipak placa ovaj gladan narod.
bona fide Odgovori
@city women: Pseudonim ti je na engleskom jeziku i bilo bi bolje da pises na njemu jer srpski ti slabo ide.
prozivka Odgovori
A jel ime za školu "Majšanski put" ime? To je PUT! Zašto to, gospodo iz VMSZ ne menjate?
beba Odgovori
@prozivka nekome je smetalo ''vub'' sto je bila skracenica od ''8. vojvodjanska udarna brigada''. sad skola nosi ime kao da je neka buvlja pijaca ili drvara.
gradjanin Odgovori
Ima li OBRAZLOŽENJE - ZAŠTO ? se menja naziv ?
Baš me interesuje u čijoj usijanoj glavi je ta iskra iskrsla.

Ja sam protiv, ali ko mene pita.............
john Odgovori
hihi, pa ova ima biser do bisera! mada je neprevazidjen onaj kada je na temu rajhl palate dovela beogradske umetnike da izloze zardjalu reklamu
Daddy Odgovori
"Savremena galerija Subotica"


Podrska!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.