Komentara: 35
Pregleda: 3802

Lideri u privlačenju investitora, kaže gradonačelnik

27.12.2011. u 14:49h
Izvor: RTV Yueco
Lideri u privlačenju investitora, kaže gradonačelnik

Gradonačelnik Subotice, Saša Vučinić na Novogodišnjem prijemu priređenom za predstavnike državnih organa, privrednike i javnih i komunalnih preduzeća rekao je da je iza nas godina koja je bila pravi investicioni bum. Prisutne je pozdravio i predsednik Skupštine grada Slavko Parać.

U Velikoj većnici gradske kuće održan je tradicionalni prijem za državne organe, direktore javnih i komunalnih preduzeća i privrednike. U svom obraćanju gradonačelnik Subotice, Saša Vučinić je rekao da svojim najvećim uspehom smatra što je Subotica lider u privlačenju investitora. O ekonomskoj krizi nije želeo da govori i to ne zato što je nema, nego zato što se mi sa njome borimo na najbolji mogući način.

Predsednik, Skupštine grada, Slavko Parać je istakao da je godina koja polako izmiče bila u znaku liderstva Subotice u privlačenju investitora. Uprkos ekonomskoj krizi za nepune dve godine naš grad je postao mesto pogodno za privlačenje stranih investitora.

Gradonačelnik i predsednik Skupštine grada su ocenili da je godina za nama bila dobra. Samim tim je i poboljšan imidž grada, zaključuje gradonačelnik.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 3 meseca
Komentara: 35
Pregleda: 3802
Povezane teme

Saša Vučinić

gradonačelnik Subotice

Slavko Parać

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.