Komentara: 1
Pregleda: 4413

Leto u vrtićima PU "Naša radost"

24.07.2013. u 18:17h
Izvor: RTV Yueco
Skoro svi objekti “ Naše radosti” rade i tokom leta, međutim svega 25 odsto dece dolazi, u odnosu na zimsku sezonu. Deca, čiji vrtići ne rade, preraspoređena su u drugi, najbliži objekat. Radno vreme obdaništa ostalo je nepromenjeno.
Leto u vrtićima PU "Naša radost"

Svaki vrtić PU „Naša radost“ ima svoj letnji program, koji ima za cilj da deci omogući što prijatnije leto. Program podrazumeva smanjenje obrazovnih aktivnosti, tako da deca najviše vremena provode u igri i druženju, kao i kreativnom stvaralaštvu.

U ustanovi “Naša radost” kažu da su zatvorena dva manja obdaništa, objekat na Makovoj sedmici i vrtić „Mario i Marija“, koji pokriva Teslino naselje i Kertvaroš. Deca iz ovih vrtića, preraspoređena su u najbliže objekte. I dok je većini leto vreme za odmor, zaposleni u PU „Naša radost“ leto će provesti radno, u pripremi i adaptaciji objekata, kako bi spremno dočekali 1. septembar, kada zvanično počinje kompletno vaspitno-obrazovni rad.

I dok i ove godine postoji veći broj zahteva za upis u obdanište, još uvek nema dovoljno prijavljene dece za predškolski program, koji je obavezan. Upis u predškolsko će se vršiti do početka septembra. Do tada će se znati i da li će, kako je najavljeno, biti odobrena sredstva i za otvaranje dve nove grupe, u vrtiću koji je predviđen u okviru Industrijske zone „Mali Bajmok“ i u Aleksandrovu, za koji vlada veliko interesovanje.

 

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 9 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 4413
Povezane teme

vrtić

naša radost

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.