Komentara: 1
Pregleda: 2566

Ledenice - opasnost?

16.03.2013. u 16:50h
Izvor: RTV Yueco
Klizav trotoar i ledenice koje se stvaraju na zgradama zbog topljenja snega, potencijalna su opasnost za sugrađane koji vreme provode napolju. 30-ak radnika JKP "Čistoća i zelenilo" rade na čišćenju snega, a u Službi Hitne medicinske pomoći saznajemo da ekipe nisu intervenisale zbog povreda.
Ledenice - opasnost?

Nakon obilnih snežnih padavina i temperatura u minusu, današnji dan je vetrovit, sunčan sa temperaturama u plusu. Sugrađani sa kojima smo razgovarali kažu da obazrivo šetaju gradom, a neki su mogli i nastradati zbog pada ledenica.

Ekipe Hitne medicinske pomoći redovno dežiraju tokom celog dana. U toj Službi saznajemo da nije bilo poziva sugrađana zbog povreda.

Na čišćenju snega sa Javnih površina radi 30-ak radnika JKP "Čistoća i zelenilo". U odnosu na juče, situacija je mnogo bolja, ali postoje drugi problemi.

Dužnost građana, kao i vlasnika poslovnih objekata je da počiste sneg i led ispred kuća i prodavnica, kako bi se omogućio nesmetan prolazak. Svi magistralni i regionalni putevi su prohodni.

Izvor: RTV Yueco
Topi se sneg, više temperature "čiste" puteve Topi se sneg, više temperature "čiste" puteve Topi se sneg, više temperature "čiste" puteve Topi se sneg, više temperature "čiste" puteve Topi se sneg, više temperature "čiste" puteve Topi se sneg, više temperature "čiste" puteve Topi se sneg, više temperature "čiste" puteve Topi se sneg, više temperature "čiste" puteve
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 2566
Povezane teme

sneg u Subotici

ledenice

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.