Komentara: 4
Pregleda: 3303

Lažna dojava o postavljanju bombe u sudu

30.01.2012. u 16:01h
Izvor: RTV Yueco
Lažna dojava o postavljanju bombe u sudu

Još jedna lažna dojava o postavljanju bombe u sudu. Dojavljivači u poslednje vreme su postali toliko drski da zovu policiju i prijavljuju da je u sudu postavljena bomba. Oko 10 časova policija je obavestila sud da postoji dojava o postavljenoj bombi. Prošle godine bile su dve lažne dojave o postavljanju bombi u Višem sudu u Subotici.

U Višem sudu u Subotici kažu da je policija obavestila pravosudnu stražu da je nepoznato lice postavilo bombu u zgradu. Nakon toga, zgrada suda je ispražnjena od ljudstva.

Oko 11 časova svi organi smešteni u ovu zgradu su nastavili sa radom. Zbog čega je prijavljeno postavljanje bombe u sudu nisu znali da nam kažu. Prema našim informacijama u Privrednom sudu se nije vodio ni jedan predmet, a prekinut je glavni pretres u krivičnom predmetu protiv 12 okrivljenih zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 2 meseca
Komentara: 4
Pregleda: 3303
Povezane teme

Viši Sud Subotica

lažna dojava o bombi

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.