Komentara: 10
Pregleda: 7222
Foto

Laslo Lisak je 170.000-ti gost Male gostione

08.10.2019. u 14:25h
Izvor: TV Subotica
Mala gostiona u nedelju je obeležila svoj jubilej i svečano dočekala 170.000-tog gosta na tradicionalnom nedeljnom ručku. Laslo Lisak srećni je dobitnik nagrade - godinu dana besplatnog nedeljnog ručka za dvoje.
Laslo Lisak je 170.000-ti gost Male gostione

Redovan gost Male Gostione, Laslo Lisak kaže da voli sa porodicom da dolazi na Palić, a da je nedeljni ručak u ovom restoranu postala njihova tradicija, jer su veoma zadovoljni izborom hrane i kolača.

- Baš nam je drago što smo bili te sreće da nas izvuku i da dobijemo ovu nagradu. Sve mi je lepo, sama priprema, atmosfera i blizina Palića, da se posle malo prošetamo i sa unucima poigramo u parku - rekao je Lisak.

Mala gostiona već tradicionalno organizuje nedeljni ručak po principu švedskog stola, a ono po čemu se ova nedelja razlikovala od ostalih, bilo je obeležavanje jubileja, jer je upravo tada došao njihov 170.000-ti gost. Nagrade za verne posetioce nisu izostale.

- Nagrada je u duhu našeg restorana i našeg brenda nedeljnog ručaka, stoga smo našem gostu obezbedili u naredih godinu dana, pune 52 nedelje, besplatan ručak za dve osobe. To je glavna nagrada, a druga nagrada je mesec dana besplatnog nedeljnog ručka za dve osobe, dok je treća utešna nagrada, slika Palića - objasnio je Dalibor Sekulić, direktor "Elitte Palić".

Većina gostiju ovog restorana odavno su poznata lica, ima i onih koji duže od 20 godina u Maloj gostioni ručaju svake nedelje.

- Pozvao bih sve koji do sada nisu bili, da dođu i uvere se kakav je naš ručak, da se ostave spremanja hrane nedeljom u kući, jer je ovo idealna prilika da svoje dame izvedu na ručak i da se odmore taj dan - pozvao je Sekulić.

Recept Male gostione za svakog gosta je savršen spoj dobre muzike, hrane i vina, pa su neizostavni sastojci svakog ručka vina iz našeg kraja, uz pratnju tamburaša.

Izvor: TV Subotica
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 1 mesec
Komentara: 10
Pregleda: 7222
Povezane teme
mala gostiona elitte palić nedeljni ručak
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.