Komentara: 17
Pregleda: 11573

Laserom do savršenog vida!

23.07.2013. u 19:04h
Lasersko uklanjanje dioptrije je intervencija kojom se brzo i pouzdano uklanja dioptrija i omogućava jasan vid bez nošenja naočara i kontaktnih sočiva. Zahvaljujući Centru za lasersku hirurgiju oka „Perfect Vision“, koji se nalazi u sklopu poliklinike „Kuća zdravlja“, ova intervencija dostupna je i u Subotici.
Laserom do savršenog vida!

Zahvaljujući najsavremenijoj tehnologiji koju poseduju, stručni i iskusni tim lekara „Perfect Vision“-a, predvođen dr Brankom Ivošević, svojim pacijentima pruža široku paletu visokospecijalizovanih oftalmoloških usluga, kao što su: ultrazvučna operacija katarakte, ugradnja specijalnih multifokalnih intraokularnih sočiva, ugradnja faknih intraokularnih sočiva, rano otkrivanje i najsavremenije lečenje glaukoma (povišenog očnog pritiska), lečenje senilne degeneracije žute mrlje, laserska zaštita vida kod dijabetičara i mnoge druge.

Usluga koja se naročito izdvaja je lasersko uklanjanje dioptrije. U ovoj oblasti „Perfect Vision“ odlikuje liderska pozicija, dugogodišnje iskustvo i mnoštvo zadovoljnih pacijenata.

Laserom do savršenog vida!

Dr Branka Ivošević

- Lasersko uklanjanje dioptrije predstavlja siguran i efikasan put do trajno korigovanog vida. Intervencija je bezbolna i pouzdana, traje svega 10 minuta i izvodi se u lokalnoj kapljičnoj anesteziji. Nakon operacije pacijent ide kući i već je za nekoliko dana spreman da se vrati uobičajenim životnim aktivnostima, kaže dr Ivošević.

Ona ističe da u ovoj oblasti oni prednjače u odnosu na ostale oftalmološke centre u regiji, budući da su prvu intervenciju izvršili još septembra 2006. godine, koristeći savremeni laser kojim se uspešno operiše kratkovidost, dalekovidost i astigmatizam.

O uspešnosti ove intervencije svedoče i mnogobrojni zadovoljni pacijenti kojima je zauvek promenjen život:

- Moja dioptrija bila je -6.5 na desnom i -3.5 na levom oku i naprosto nisam mogla zamisliti život bez naočara. Odabrala sam da operaciju izvršim baš u „Perfect Vision“-u i nisam pogrešila. Operacija je prošla rutinski, jer je dr. Branka Ivošević perfekcionista i vrhunski stručnjak, a ja se osećam preporođeno, reči su Sandre Ilić iz Bačke Topole.

Laserom do savršenog vida!

Stručni tim Perfect Vision-a

Odlučiti se za operaciju oka nije nimalo lako i stoga je ljubazno osoblje „Perfect Vision“-a uvek na raspolaganju za sva vaša pitanja i dileme. Osnovne vodilje njihovog rada su briga za pacijenta, posvećenost i razumevanje.

- Dugo sam razmatrala argumente za i protiv operacije, ali nakon razgovora sa dr Ivošević i susreta sa ozbiljnom, profesionalnom radnom atmosferom koja vlada u „Perfect Vision“-u, kao i opsežnim pregledima koji su obavljeni pre intervencije, shvatila sam da nema potrebe za strahom i sumnjama, i da sam na pravom mestu, kaže Irena Krendić Veseljak iz Sombora.

Laserom do savršenog vida!

Usavršeni medicinski laser pete generacije

Ono što „Perfect Vision“ izdvaja od ostalih privatnih centara su brojne humanitarne akcije, popusti, nagradne igre i druge pogodnosti kojima teže da svojim pacijentima finansijski olakšaju korišćenje njihovih usluga.

Letnja akcija - plaćanje na rate

- Do kraja avgusta traje Letnja akcija tokom koje je omogućeno odloženo plaćanje na tri mesečne rate za lasersko uklanjanje dioptrije. Pored toga, aktuelna je i nagradna igra na Facebook-u u kojoj je glavna nagrada upravo ova intervencija. A za septembar pripremamo nova iznenađenja i pogodnosti za korisnike naših usluga, završava dr Ivošević.

Više informacija:
http://www.perfectvision.rs 

Postavljeno pre 10 godina i 8 meseci
Komentara: 17
Pregleda: 11573
Povezane teme

kuća zdravlja

uklanjanje dioptrije

lasersko skidanje dioptrije

branka ivošević

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.