Komentara: 46
Pregleda: 10131

Lakša saobraćajka između vatrogasnog vozila u intervenciji i putničkog automobila

05.06.2013. u 14:04h
Vatrogasno vozilo i putnički automobil imali su na raskrsnici kod hotela Patrija lakši kontakt po bočnim stranama. Nije bilo povređenih.
Lakša saobraćajka između vatrogasnog vozila u intervenciji i putničkog automobila

Danas oko 11:25 na raskrsnici kod hotela Patrija i Nove opštine dogodila se lakša saobraćajna nezgoda kada je jedno od vozila vatrogasne ekipe u toku intervencije, sa upaljenim rotacionim i zvučnim signalima prolazilo kroz pomenutu raskrsnicu došlo je do bočnog kontakta putničkog vozila marke CItroen C5 i jednog od vozila vatrogasne čete.

Saobraćaj na ovoj raskrsnici je vrlo kratko bio u zastoju. Brzom reakcijom saobraćajne policije i vatrogasne ekipe koja je ostala da sačeka uviđaj zajedno sa putničkim vozilom na obližnjoj autobuskoj stanici odblokiran je saobraćaj u svim pravcima.

Kako nezvanično saznajemo u ovoj nezgodi nije bilo povređenih i saobraćaj u tom delu je posle desetak minuta normalizovan.

Saobraćajka na raskrsnici: Vatrogasno vozilo u intervenciji i putničko vozilo Saobraćajka na raskrsnici: Vatrogasno vozilo u intervenciji i putničko vozilo Saobraćajka na raskrsnici: Vatrogasno vozilo u intervenciji i putničko vozilo Saobraćajka na raskrsnici: Vatrogasno vozilo u intervenciji i putničko vozilo Saobraćajka na raskrsnici: Vatrogasno vozilo u intervenciji i putničko vozilo Saobraćajka na raskrsnici: Vatrogasno vozilo u intervenciji i putničko vozilo Saobraćajka na raskrsnici: Vatrogasno vozilo u intervenciji i putničko vozilo Saobraćajka na raskrsnici: Vatrogasno vozilo u intervenciji i putničko vozilo
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 11 meseci
Komentara: 46
Pregleda: 10131
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.