Komentara: 1
Pregleda: 3982

Laka pobeda odbojkašica na startu Super lige

13.10.2012. u 12:32h
Odbojkašice Spartaka započele su novu sezonu laganom pobedom na domaćem terenu protiv ekipe Dinama iz Pančeva od 3:0 pred oko 350 gledalaca.
Laka pobeda odbojkašica na startu Super lige

Očekivanom pobedom protiv Dinama, odbojkašice Spartaka otvorile su novu sezonu u Super ligi. Nisu igrale Golubice u punoj snazi, Adela Helić je bila u sastavu, ali nije igrala, njeno mesto je zauzela mlada Jelena Vujčin.

Takođe, u umesto Tanje Matić, prednost je dobila Jelena Olujić. Sa druge strane, Pančevke su bile lišene pomoći čak pet igračica.

Uzbuđenja je bilo samo u trećem, ispostavilo se i poslednjem setu kada su Pančevke imale vođstvo 6:2. Držale su prednost gošće do 13:12, ali as Trnićeve i izjednačenje potom i poen Cvetićaninove, bili su dovoljni za preokret.

Zagrizle su Lavice još jednom u završnici i od 22:20, poravnale preko Markovićeve, ali nisu Golubice dozvolile iznenađenje.

Laka pobeda odbojkašica na startu Super lige

NIS Spartak – Dinamo 3:0 (25:13, 25:14, 25:22)

NIS SPARTAK: Raonić, Trnić 10, Cvetićanin 14, Vujčin 8, Medić 10, Oluić 7, Memišević (libero), T. Matić 1, Helić, Antanasijević, Radakov, D. Matić (libero 2). Trener: Damir Petković.

DINAMO: Ašćerić 3, Kojić 3, Sekulić 5, Vladisavljev 1, Sredić 5, Marković 8, Petrov (libero), Nićiforović 1, Božić, Bezarević, Kovačić. Trener: Aleksandar Vladisavljev.

Hala sportova „Dudova šuma“.
Gledalaca: 350.
Sudije: Anđelko Popović (Sremski Karlovci) i Zoran Radovanović (Stara Pazova).
Trajanje meča: 69 minuta.

Izveštaj preuzet sa sajta wiener stadtishe lige

Postavljeno pre 11 godina i 6 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3982
Povezane teme

žok spartak

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.